LifeView LV6TBOXHD

asot

AVClub Addicted Member
6 December 2010
1,398
Λάρισα
Κατόπιν προτροπής του talos_2002...

Παρέλαβα τον Δέκτη παραμονή έναρξης των Επίγειων στην Θεσσαλία...!!!
H Lifeview έχει αρκετά καλό όνομα σε προιόντα TV για Υπολογιστές
Σελίδα κατασκευαστή
Αναβαθμίσεις firmware

Πριν παραγγείλω τον Δέκτη, έκανα μερικές ερωτήσεις σε άλλο thread

Είναι από άλλον κατασκευαστή, αλλά έχει και αυτός επεξεργαστή Mstar.
Χρησιμοποιεί εξωτερικό μετασχηματιστή.
Εμφανισιακά είναι όμοιος με τον Crypto ReDi 210MP, που όμως έχει ALi επεξεργαστή.
Έχουν βγει 2 τουλάχιστον αναβαθμίσεις. Η νεότερη διόρθωνε και ένα πρόβλημα με την λήψη από το τηλεχειριστήριο.
http://www.notonlytv.net/download_for_tv.html
Νομίζω πως η Lifeview, όπως και η Crystal Audio, έφυγε από την Giec για να πάει σε κατασκευαστή με καλύτερα υποστηριζόμενα firmware.
Καλύτερα να ανοίξουμε νέο θέμα για αυτόν τον νέο και πολλά υποσχόμενο νομίζω δέκτη.

Mια που τον παρέλαβα - και τον δοκίμασα χτες/σήμερα, είπα να βάλω ένα - δυο σχόλια...
Καταρχήν, με το που άναψε, έβαλα το νεο firmware (από την σελίδα που αναφέρεται παραπάνω - επίσημο)
Ως Δέκτης - πολύ καλός, έπιασε τα μπουκέτα και της DIgea και της ΕΡΤ εδώ στην Θεσσαλία (και το ERT HD βεβαίως - βεβαίως), άριστη ποιότητα εικόνας και ήχος, χωρίς pixel, σταθερά.
Το τηλεκοντρόλ έχει αρκετά γρήγορες αλλαγές, κοντά στο δευτερόλεπτο.
Ως Media Player, έπαιξε απροβλημάτιστα ένα avi με ελληνικούς υπότιτλους (M.D. House S07E23) καθώς και μια ματρόσκα 720p (με 8Gb - NTFS). Επίσης, μια εγγραφή απ´ το Roland Garros που είχε χτες (στο stick 8Gb - NTFS), ήταν άριστη!
Να προσθέσω ότι (σύμφωνα με αυτά που έμαθα) ότι ο Δέκτης πρέπει να προοριζόταν για Ιταλία (τετοια προ-ρυθμιση στα μενου έιχε) και το διαθέτει (ανάμεσα σε άλλους φαντάζομαι η Brain Trust).
Να φανταστείτε ότι έβαλα φίλο με Computer Shop στη Λάρισα να φέρει ΕΝΝΙΑ κομμάτια, τα οποία διατέθηκαν ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ σε φίλους!!!

Μερικές ΦΩΤΟ







Μία προσπάθεια να μαζευτούν κάπου τα πιο βασικά. Ευχαριστώ από μέρους μου στον talos_2002 , στον Kostas_Y και σε όλους όσους συμμετέχουν.
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
-Οι υπότιτλοι UTF-8 δεν παίζουν από κάποιο σημείο και μετά (από μέγεθος αρχείου 128kb και πάνω) οπότε τους μετατρέπουμε σε Unicode (π.χ με το notepad) και όλα ok.
-Τα αρχεία με χαρακτήρων ANSI και Unicode δεν έχουν πρόβλημα.Το πρόβλημα εμφανίζεται σε όσα έχουν κωδικοποίηση UTF-8 . Μπορεί να γίνεται εύκολα και σε χρόνο μηδέν αλλαγή, με «Αποθήκευση ως» από έναν απλό κειμενογράφο όπως το Σημειωματάριο.
-Ανοιξε το αρχειο με το notepad, καντο save as και στο encoding βαλε ansi. Αλλος τροπος ειναι να τους κανεις sub με το προγραμμα srttosub.Προσοχη, πρεπει να βαλεις το σωστο frame rate (μπορεις να το βρεις ευκολα με δεξι click στο avi και properties.)
ΠΑΙΖΕΙ DVD;
-DVD menu δεν παίζει όπως ήταν αναμενόμενο αλλά, παίζοντας τα VOBs της ταινίας, μπορείς να επιλέξεις υπότιτλο. Το κακό είναι οτι στη λίστα υποτίτλων δεν βγάζει ένδειξη για τη γλώσσα του υπότιτλου αλλά μόνο αριθμούς.
-Παίζει xSubs σε .AVI
-Δεν παίζει .idx\.sub, μάλλον επειδή υποστηρίζει αρχεία .sub απλού κειμένου και κάπου μπερδεύεται.
Αν όμως οι υπότιτλοι .idx\.sub ενσωματωθούν στο βίντεο με το AVIAddXSubs, τότε εμφανίζονται κανονικά.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ FIRMWARE
-Κατεβασα το firmware σε σχεση με το serial number που εχει η συσκευη απο εδω:http://www.notonlytv.net/download_LV6TBOXHD.html
Και μετα:Mενου,Συστημα,Ενημερωση λογισμικου,Αναβαθμιση usb. και μετά επιλέγεις το αρχείο αναβάθμισης. Θα αρχίσει αυτόματα βγάζοντας μια μπαρα προόδου που ίσως κολλήσει για λίγο κάπου στη μέση. Μετά την ολοκλήρωση κάνει μόνος του επανεκκίνηση.
-Το αρχείο πρέπει να είναι μόνο του σε στικάκι φορμαρισμένο σε Fat32.
ΕΚΔΟΣΗ FIRMWARE
Menu>Σύστημα>Πληροφορίες.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ
-Συνδέετε το καλώδιο κεραίας, από την πρίζα στην υποδοχή RF IN του αποκωδικοποιητή.
-Αν θέλετε να βλέπετε και αναλογικά από την tv , συνδέετε ένα άλλο καλώδιο κεραίας από την υποδοχή RF OUT του αποκωδικοποιητή στην υποδοχή κεραίας της τηλεόρασης. Αλλιώς το RF OUT δεν χρησιμοποιείται.
- Το καλώδιο της κεραίας πρέπει να είναι καλής ποιότητας.
ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ASPECT RATIO
-Μόνο με επιλογή 16:9 Pillarbox στο μενού του δέκτη φαίνεται να κρατάει τo aspect ratio και σε media player και σε κανάλια.(για tv 16:9)
-Σε οθόνη 4:3, ρύθμισε το aspect ratio σε "4:3 Letterbox"
ΗΧΟΣ
-Ο δέκτης υποστηρίζει κανονικά πολυκάναλο Ac3, με την επιλογή PCM στο μενού.
-H ρύθμιση Raw είναι για συνδέσεις με ενισχυτή ή τηλεόραση που καταλαβαίνει raw AC3\DTS και αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, PCM.

ΑΡΧΕΙΑ MKV(ΜΑΤΡΟΣΚΕΣ) ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
-Αν η ταινία είναι σε μορφή mkv και οι υπότιτλοι σε srt , τα βάζουμε απλά στο usb και να έχουν το ίδιο όνομα, όπως και στον υπολογιστή
-Αν η ματρόσκα έχει ήδη ενσωματωμένους υποτίτλους, ο δέκτης δεν βλέπει τους εξωτερικούς οπότε πρέπει πρώτα με το mkvmerge-mkvtoolnix να βγάλεις τους εσωτερικούς υπότιτλους ή να ενσωματώσεις στη ματρόσκα τους εξωτερικούς.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
1)Στην πρωτη καρτελα του μενου
Ταξινομηση : Με LCN
Αριθμηση καναλιων : Εκτος λειτουργιας
Ταξινόμηση By ONID
2)LCN εκτός
- ταξινόμηση By ONID
- Εισαγωγή προγράμματος
- πληκτρολόγηση κωδικού 888888.
- μεταφορά σταθμών στη νέα θέση με το κόκκινο πλήκτρο´
- exit για αποθήκευση των επιλογών.
3)-LCN εκτός
- Ταξινόμηση LCN
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ USB STICK Η' ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ USB
Οι δέκτες με Mstar7818 όπως ο ΒΟΧ δεν έχουν επιλογή ασφαλούς κατάργησης. Μπορεις να το βγάλεις όποτε θέλεις αρκει να μην παιζει ή γράφει απο εκει ο δέκτης. Ένας "ασφαλής" τρόπος είναι να κλείνουμε τον δέκτη όταν θέλουμε να
βγάλουμε το στικάκι.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΥ GOTO
Με το GoTo μπορεις να πάς σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή του βίντεο ή της εγγραφής που παρακολουθείς. Πολύ βολικό μιας και το FF-REW δεν δουλεύει και πολύ ομαλά.
ΔΩΡΩ ΑΠΟ Talos_2002
Ζητήστε το δωράκι σας από τον Talos_2002 . Το έχω ζητήσει κι εγώ και το περιμένω
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
http://www.satspot.gr/television/channels/160-tv-sixnotites-attiki
ΚΑΚΗ ΛΗΨΗ
-Έλεγχος καλωδίου κεραίας.
- Στρέφουμε την κεραία προς το κέντρο εκπομπής της περιοχής μας
-Περιμένουμε την 20η Ιουλίου (για τα μικρότερα κανάλια)



Οι νεότερες αναβαθμίσεις λογισμικού:
Firmware για τον LV6TBOXHD (MStar MSD7828, γυαλιστερή πρόσοψη με ημικυκλικό τζαμάκι)
Firmware για τον LV6TBOXHD v2 (MStar MSD7818, ματ πρόσοψη με κυκλικό τζαμάκι)
 
Last edited by a moderator:

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
882
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

To τηλεχειριστήριο το βλέπω ακόμα πιο δύσχρηστο απο του LV6TMPVR4 πχ το info που είναι βασικό για εμένα κουμπί είναι σε ακόμα χειρότερο σημείο αντί για το κέντρο.. εμφανισιακά είναι το ίδιο μικρός και μαζεμένος (λίγο πιο χοντρός βλέπω αλλά με λιγότερο βάθος) Το μενου το βλέπω το ίδιο και φυσικά με τα ίδια προβλήματα (λογικό αν χρησιμοποιεί ίδιο firmware και δεν διαφέρει σε τίποτε άλλο) όπως πχ οι ελάχιστοι χαρακτήρες στο epg για τον τίτλο του προγράμματος κτλ.. θα ήταν ωραία μια άμεση σύγκριση στους 2 στην ποιότητα εικόνας και στην ευαισθησία του tuner καθώς λογικά μόνο εκεί ίσως να διαφέρουν (λόγω διαφορετικού chipset)
 

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
882
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Τότε η διαφορά? :) καμία? απλά διαφορετικό "φασόν" ?
 

kvate

Established Member
24 August 2010
107
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Καλησπέρα σε όλους.
Ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω άλλο δέκτη (μάλλον τον Digital World 150), όταν σήμερα μου ήρθε email από το eshop για προσφορά στο δέκτη αυτό με τιμή 35,90 . Επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμή για HD δέκτη και επειδή υπάρχουν ελάχιστα σχόλια για το συγκεκριμένο δέκτη, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:
1. Με το τελευταίο firmware του Μαϊου, πώς πάει ο δέκτης από ποιότητα εικόνας καναλιών και ως media player; Προορίζεται για μια SONY 40V4000 full HD.
2. Βλέπω ότι έχει HDMI 1.3 και υποστηρίζει έξοδο 1080p ως media player. Στη σελίδα του eshop μιλάει ακόμα και για 24p έξοδο! Ισχύει; Αν ναι, τότε με την τιμή της προσφοράς, δίνει κάτι που δεν το κάνει κανείς άλλος δέκτης της κατηγορίας. Σωστά;
3. Επειδή το manual στο επίσημο site παραπέμπει σε αρχείο που αναφέρεται σε άλλο μοντέλο, θέλω να ρωτήσω αν υποστηρίζει κανονικά NTFS μέσα. Λογικά ναι.
4. Επειδή θα το συνδέσω με coaxial με ενισχυτή, φαντάζομαι ότι κάνει passthrough DTS ήχο μέσω αυτής της εξόδου. Σωστά;

Ευχαριστώ.
 

violantos

Senior Member
24 January 2011
340
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

O crypto 250MP το κάνει με την αναβάθμιση που μόλις βγήκε που υποστηρίζη 1080p 24fps (επίσης υποστηρίζει και 1080p50fps 1080p60fps) και έχει και DTS downmix.
 
Last edited:

kvate

Established Member
24 August 2010
107
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

O crypto 250MP το κάνει με την αναβάθμιση που μόλις βγήκε που υποστηρίζη 1080p 24fps (επίσης υποστηρίζει και 1080p50fps 1080p60fps) και έχει και DTS downmix.

Ευχαριστώ, αλλά ο Crypto κοστίζει γύρω στα 60 , οπότε αν δίνει 24fps και αυτός ο δέκτης με τα 35,90 της προφοράς, θα ήταν άψογο! Επίσης δεν με ενδιαφέρει το downmix γιατί δεν ακούω ποτέ και τίποτα από τα ηχεία της TV, τα έχω μόνιμα κλειστά από το μενού. Μόνο από ηχεία και ενισχυτή ακούω, γι'αυτό ρώτησα για DTS passthrough μέσω της coaxial.
Αν κάποιος ξέρει τον δέκτη αυτόν της Lifeview και μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που έκανα στο προηγούμενο thread, τον ευχαριστώ.
 

violantos

Senior Member
24 January 2011
340
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Μην το συζητάς τότε πάρε τον πριν να αδιάσει το stock. Εφάμηλος του Xoro HRT-7500 είναι αλλά με ένα επιπρόσθετο στοιχείο το 1080p. Στείλε email της εταιρείας για το passthrough αλλά πιστεύω ότι κάνει. Που θα βρω ένα τηλεχειριστήριο για να το αντιγράψω για να κερδίσω το 1080p??:)
 

elti

New member
21 June 2011
7
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Καλησπέρα σε όλους,
παρέλαβα τον δέκτη σήμερα από το eshop στην τιμή της προσφοράς 35.90 ευρώ. Είχα και τον XORO 7500 παλαιότερα και το είχα δωρίσει καθώς και 2 άλλους που επέστρεψα την ίδια ημέρα επειδή τα χαρακτηριστικά τους διέφεραν από τα περιγραφόμενα από το κατάστημα. Ο lifeview είναι πολύ καλός σε σχέση με τον XORO 7500 σε πολλά σημεία. Αυτό που δεν μπορώ να δώ ότι υπάρχει είναι η δυνατότητα αλλαγής σειράς των καναλιών τουλάχιστον όπως την ξέρουμε δηλ. σε συγκεκριμένο αριθμό καναλιού να μπεί κανάλι της επιλογής μας. Αυτό που γίνεται είναι η αλλαγή μεν της σειράς αλλά το κανάλι διατηρεί τον αριθμό που είχε λάβει κατά την αρχική αναζήτηση.

Η αναβάθμιση που αναφέρετε πιο πάνω θα πρέπει να γίνει ;
 

violantos

Senior Member
24 January 2011
340
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Διόρθωση
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523
Στην ιστοσελίδα τους δεν βλέπω προσφορά. 51.90  με τέτοια τιμή θα έπερνα τον δέκτη με το DTS downmix.

Αλλά αφού ισχύει η προσφορά είναι καλή τιμή για δευτερεύουσες τηλεοράσεις αλλά και για πρώτες εφόσον δεν βλέπετε βίντεος με DTS ή προτειμάτε το ηχοσύστημα με DTS passthrough ή με μετατροπή σε stereo μέσο κάποιου προγράμματος.
 
Last edited:

kvate

Established Member
24 August 2010
107
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Η προσφορά ισχύει μέχρι 2/7/2011. Για όσους δεν παίρνουν email για προσφορές από το eshop, μπορούν να δουν αυτή την τιμή αν βάλουν κωδικό προσφοράς: 1139
Μάλλον θα τον χτυπήσω κι εγώ, αν και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζει 24fps στα 1080p. Και λογικά θα δίνει DTS με coaxial στον ενισχυτή ώστε να το αποκωκοποιεί αυτός.
Για το φίλο που ρώτησε για την αναβάθμιση, εγώ θα την έκανα, αφού είναι η επίσημη από την εταιρεία για την Ελλάδα (εκτός αν ήδη αυτό που πήρες έχει περασμένη την τελευταία έκδοση, δύσκολο μάλλον). Την βρίσκεις εδώ:
http://notonlytv.net/download/other/LV6TBOXHD/LIFEVIEW-2011-05-03-OSDa.zip
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,391
North by Northeast
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Η προσφορά ισχύει μέχρι 2/7/2011. Για όσους δεν παίρνουν email για προσφορές από το eshop, μπορούν να δουν αυτή την τιμή αν βάλουν κωδικό προσφοράς: 1139
Μάλλον θα τον χτυπήσω κι εγώ, αν και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζει 24fps στα 1080p. Και λογικά θα δίνει DTS με coaxial στον ενισχυτή ώστε να το αποκωκοποιεί αυτός.
Για το φίλο που ρώτησε για την αναβάθμιση, εγώ θα την έκανα, αφού είναι η επίσημη από την εταιρεία για την Ελλάδα (εκτός αν ήδη αυτό που πήρες έχει περασμένη την τελευταία έκδοση, δύσκολο μάλλον). Την βρίσκεις εδώ:
http://notonlytv.net/download/other/LV6TBOXHD/LIFEVIEW-2011-05-03-OSDa.zip

To manual λέει οτι αποκωδικοποιεί 1080p αλλά η έξοδος εικόνας του δίνει μόνο 1080i.
 

elti

New member
21 June 2011
7
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Η προσφορά ισχύει μέχρι 2/7/2011. Για όσους δεν παίρνουν email για προσφορές από το eshop, μπορούν να δουν αυτή την τιμή αν βάλουν κωδικό προσφοράς: 1139
Μάλλον θα τον χτυπήσω κι εγώ, αν και ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι βγάζει 24fps στα 1080p. Και λογικά θα δίνει DTS με coaxial στον ενισχυτή ώστε να το αποκωκοποιεί αυτός.
Για το φίλο που ρώτησε για την αναβάθμιση, εγώ θα την έκανα, αφού είναι η επίσημη από την εταιρεία για την Ελλάδα (εκτός αν ήδη αυτό που πήρες έχει περασμένη την τελευταία έκδοση, δύσκολο μάλλον). Την βρίσκεις εδώ:
http://notonlytv.net/download/other/LV6TBOXHD/LIFEVIEW-2011-05-03-OSDa.zip


Ευχαριστώ για την απάντηση.
Την έκανα αλλά πλέον μου αποθηκεύει τα κρατικά μπουκέτα 3 φορές. Την 1 όπως πριν με κάλή λήψη, 1 με κακή και άλλη 1 χωρίς καθόλου σήμα. Εσείς που ασχολείστε εκτιμώ ότι θα γνωρίζετε αν αυτό σημαίνει κάτι.
 

kvate

Established Member
24 August 2010
107
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

To manual λέει οτι αποκωδικοποιεί 1080p αλλά η έξοδος εικόνας του δίνει μόνο 1080i.

Το manual δεν υπάρχει online. Αυτό που υπάρχει αναφέρεται αν προσέξεις σε άλλο μοντέλο (LV6TMPVR4). Είναι λάθος το link της σελίδας τους. Σε αυτό το link πάντως (http://notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html) αναφέρει στη μέση περίπου: Output video HDMI 1.3 1080p-24.
Νομίζω ότι δεν είχε νόημα να βάλουν HDMI 1.3 αν δεν είχε έξοδο 1080p ως media player (για τα κανάλια αρκεί 1080i). Όλοι οι υπόλοιποι δέκτες της κατηγορίας (εκτός από τον Crypto 250MP) έχουν HDMI 1.1 ή 1.2
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,391
North by Northeast
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Το manual δεν υπάρχει online. Αυτό που υπάρχει αναφέρεται αν προσέξεις σε άλλο μοντέλο (LV6TMPVR4). Είναι λάθος το link της σελίδας τους. Σε αυτό το link πάντως (http://notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html) αναφέρει στη μέση περίπου: Output video HDMI 1.3 1080p-24.
Νομίζω ότι δεν είχε νόημα να βάλουν HDMI 1.3 αν δεν είχε έξοδο 1080p ως media player (για τα κανάλια αρκεί 1080i). Όλοι οι υπόλοιποι δέκτες της κατηγορίας (εκτός από τον Crypto 250MP) έχουν HDMI 1.1 ή 1.2

Και πιο πάνω λέει "supports output of 1080i" ενώ αναφέρει και υποστήριξη "Dolly rue HD". Αυτήν τη Dolly Rue δεν είχα την ευτυχία να τη γνωρίσω :laugh:

Το να προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα από σελίδες και manuals Κινέζων είναι άδικος κόπος.

Οσο για τα HDMI 1.1, 1.3 κτλ, όλα μπορουν να δώσουν εικόνα 1080p. H διαφορά ειναι οτι απο 1.3 και πάνω δίνουν και ήχο HD (Ίσως εδώ κολλάει η Dolly :p )
 
Last edited:

PTR2011

New member
21 June 2011
7
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

καλησπέρα σε όλους , είμαι απο την Κρήτη και δεν έχουμε ακόμα ψηφιακό σήμα άρα θα χρησιμοποιώ το δέκτη σαν media player για τις ταινίες που έχω στο pc.
μπορείται να μιλήσετε οι κάτοχοι του player λιγο περισσότερο για το πως παίζει divx mpeg κλπ? επίσης αν είχατε προβλήματα με ελληνικούς srt υποτιτλούς?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ps: δεν παίρνω media player οπως wd γιατί θα χρειαστώ έναν dvb-t σε λίγους μήνες
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,391
North by Northeast
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

καλησπέρα σε όλους , είμαι απο την Κρήτη και δεν έχουμε ακόμα ψηφιακό σήμα άρα θα χρησιμοποιώ το δέκτη σαν media player για τις ταινίες που έχω στο pc.
μπορείται να μιλήσετε οι κάτοχοι του player λιγο περισσότερο για το πως παίζει divx mpeg κλπ? επίσης αν είχατε προβλήματα με ελληνικούς srt υποτιτλούς?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ps: δεν παίρνω media player οπως wd γιατί θα χρειαστώ έναν dvb-t σε λίγους μήνες

Έχω το προηγουμενο μοντέλο της Lifeview και δεν έχω κανενα παράπονο απο τις ικανότητες του ως media player. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικα μέχρι και 3 γραμμές σε καλό μέγεθος, το aspect ratio ρυθμίζεται χειροκίνητα.
Έχει πρόβλημα με αρχεία που έχουν header compression (MKV) και Packed bitstream (AVI) αλλά αυτό είναι πρόβλημα με όλους τους δέκτες και διορθώνεται εύκολα και γρήγορα. Κατά τ'άλλα, ότι του έδωσα το έπαιξε άνετα. Μέχρι και κάποια HD captures αγώνων Formula1 απο το BBC με παράξενο interlacing τα έπαιξε άψογα, τη στιγμή που στο HTPC δεν έχω βρει τρόπο να τα δω χωρίς macroblocks και επαναλαμβανόμενα frames.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον LV6TBOXHD για media player στο σαλόνι.
 

elti

New member
21 June 2011
7
Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Από το site της εταιρίας:

How to update

1.Unzip and copy file without the folder to empty USB device;

2.Power on the product and insert the USB device, then MENU-->MULTIMEDIA-->MUSIC-->file, press OK, then the unit will restart automatically (any operation is forbidden until the rate of progress appears);

3.The rate of upgraded progress will be shown on TV, after 100% upgraded, unplug the power line from the socket;

4.Power on the product again, then MENU-->SYSTEM-->FACTORY DEFAULT-->OK-->password 888888-->OK, then the software is upgraded completely.

Κατά την αναβάθμιση του δέκτη που επιχείρησα χθες, δεν έγιναν από τα παραπάνω τα εξής:

then the unit will restart automatically (any operation is forbidden until the rate of progress appears);

3.The rate of upgraded progress will be shown on TV, after 100% upgraded,

Δυστυχώς δεν είχα κακώς σημειώσει την αρχική έκδοση λογισμικού, με αποτέλεσμα η S/W VERSION: LVG-OSD-A-V3, να μην γνωρίζω άν είναι η αρχική ή η αναβαθμισμένη.

Μήπως μπορεί κάποιος να τη συγκρίνει με αυτή του δέκτη του και να με φωτίσει ;