Λίστες Enigma1?

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,150
ΑΘΗΝΑ
Γειά σε όλους.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ settings για τον παλιό καλό DM600?
Δοκίμασα το vhannibal.net, αλλά είναι πολύ "ιταλικό". Έχει ωραία ταξινόμηση, αλλά δε μου πάει.
Επίσης ο "Gemini server" από καιρό είναι εκτός.
Μ' ενδιαφέρουν οι ανατολικοί 9, 13, 19, 28, 39 χωρίς μοτέρ.
ευχαριστώ.
 

gorath

Senior Member
16 August 2006
550
Alimos, Greece
Re: Λίστες Ενιγμα 1?

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλά settings για τους συγκεκριμένους δορυφόρους μόνο. Αναγκαστικά θα προσανατολιστείς σε κάτι με μοτέρ. Όντως του vhannibal είναι λίγο "ιταλικά" αλλά από όσα έχω δοκιμάσει είναι τα καλύτερα (εκτός από κάποια που φτιάχνει ένας φίλος και είναι non public). Δεν έχω δοκιμάσει αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω του settingsmaker. drspiros για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.
 

drspiros

AVClub Addicted Member
Απάντηση: Re: Λίστες Ενιγμα 1?

Δεν έχω δοκιμάσει αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω του settingsmaker. drspiros για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες.

Το settings maker είναι ένα προγραμματάκι παραμετροποιήσιμο, με το οποίο επιλέγεις τους δορυφόρους που θες και σου δημιουργεί έτοιμες θεματικές λίστες (favourites) ανά είδος και ανά χώρα. Έχει φυσικά τα λαθάκια του, αλλά μέχρι τώρα το θεωρώ καλύτερο από οποιαδήποτε έτοιμα settings.
 

nocarder

AVClub Enthusiast
12 June 2010
744
Re: Λίστες Ενιγμα 1?

Εγώ πάλι παίρνω κάποια έτοιμα και τα προσαρμόζω στα δεδομένα μου, προσθέτοντας και αφαιρώντας ότι θέλω κάθε φορά! μου παίρνει λίγη ώρα αλλα νομίζω είναι η καλύτερη λύση.
 

tivot

New member
18 August 2012
2
Re: Λίστες Ενιγμα 1?

Καλημερα παιδια,
Εχω ενα Dreambox 500 και το προβλημα μου ειναι οτι καποια καναλια απο το SKY Γερμανιας δεν μου τα ανοιγει εαν και εχω δοκιμασει πολλες λιστες καναλιων. Μου βγαζει οτι δεν εχω αρκετο σημα και ετσι δεν τα ανοιγει καν. Τα αλλα καναλια ομωσ οπως RTL,VOX,SAT1,SKY sport news, φουλ σημα και τα ανοιγει. Sky cinema, sky action, sky bundesliga και αλλα καναλια δεν ανοιγουν. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?