Masters of Horror [περίοδος πρώτη]

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη


12 + 1 ταινίες τρόμου σε ένα πακέτο με την ονομασία MASTERS OF HORROR που σκηνοθετούν οι guru του είδους Dario Argento, John Carpenter, Larry Cohen, Don Coscarelli, Joe Dante, Mick Garris, Stuart Gordon, Tobe Hooper, John Landis, William Malone, Lucky McKee, Takashi Miike ενώ τα σενάρια αυτών βασίζονται σε short stories των Stephen King, Clive Barker, H.P. Lovecraft, Larry Cohen κ.α 13 ταινίες που η κάθε μία κουβαλά το στίγμα του δημιουργού της και κυκλοφορούν ανά 3 κάθε μήνα. Μέχρη στιγμής υπάρχουν οι 10 από τις 13 Παρακάτω σας παρουσιάζω ενδεικτικά 3 από αυτές .

MOH_800_3.jpg

MASTERS OF HORROR περίοδος πρώτη

HO11.jpg

JENIFER του Dario Argento

Ένα εφιαλτικό σενάριο άκρως αρρωστημένο που με μαεστρία σκηνοθετεί ο μεγάλος ιταλός δημιουργός. Τι μπορεί να ζητά ένας άντρας από μια γυναίκα και πόσα είναι διατεθειμένος να θυσιάσει γι αυτό. Εδώ ο ήρωας σώζει από βέβαιο θάνατο μια καλλίγραμμη πλην παραμορφωμένη κοπέλα με πάθος για τα άγριο σεξ . Η πράξη του αυτή θα τον οδηγήσει στον πιο τρομακτικό του εφιάλτη καθώς ανακαλύπτει τις παράξενες και αιμοσταγής συνήθειες της κοπέλας αρπακτικό.

HO1.jpg

ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ του John Carpenter

Το όνομα και μόνο του σκηνοθέτη δεν χωρά αμφιβολίες για το τι πρόκειται να δούμε. Μια σατανική κινηματογραφική μπομπίνα χαμένη στο χρόνο αναζητά ένας εκκεντρικός ντετέκτιβ για λογαριασμό ενός επιφανούς πελάτη. Όσο πλησιάζει σ’ αυτή τόσο επηρεάζεται απ’ αυτή. Μια ταινία που στη μοναδική της προβολή προκάλεσε την ομαδική αιματοχυσία- μακελειό όλων των θεατών που την παρακολούθησαν .

27658.jpg

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΑΦΙ του John Landis

Οι κατά συρροή δολοφονίες ενήλικων ανδρών αναστατώνουν μια μικρή επαρχιακή πόλη . Τα θύματα δολοφονούνται κατά την διάρκεια ερωτικής πράξης και με εμφανή τα σημάδια ποδοπατήματος άγριου ζώου στο κορμί τους . Το έργο της αστυνομίας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν ανακαλύπτουν ότι στην υπόθεσή εμπλέκετε κάποιο ανθρωπόμορφο ζώο της τοπικής μυθολογίας.


Επίσης κυκλοφορούν οι:

ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ του Peter Bryant
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ του Tobe Hooper
ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΔΕΡΜΑ του Lucky McKee

HO9.jpg

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ του Don Coscarelli

HO3.jpg

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ του Joe Dante

HO7.jpg

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ του John McNaughton

HO5.jpg

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ του Stuart Gordon

http://www.mastersofhorror.net/

Οι παραπάνω ταινίες διατίθενται αποκλειστικά από τα καταστήματα seven video net
http://www.mastersofhorror.net/
 

cartmangr

New member
14 July 2006
28
Behind You!
Re: MASTERS OF HORROR περίοδος πρώτη

Τα 3 τελευταία επεισόδια του 1ου κύκλου πότε αναμένονται? Κάθε μέρα ρωτάω στο Seven της περιοχής μου και δεν ξέρουν με σιγουριά
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: MASTERS OF HORROR περίοδος πρώτη

Η κάθε μία είναι διαφορετική κα πάντα με το ύφος του δημιουργού της . Αν σου αρέσει πχ ο Αρτζέντο πάς για Τζένιφερ κλπ. Κάποιες είναι splatter , άλλες μυστηρίου , παρωδίες , ανατριχίλας κλπ. Διαλέγεις και παίρνεις.
Εγώ πωρώθηκα κα τις είδα όλες και μπορώ να πω ότι δεν απογοητεύτηκα