ΜΙΚΡΟ - ΦΤΗΝΟ - ΚΑΛΟ

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,024
Bratislava
O χώρος είναι μακρόστενος, 2,8χ6, άδειος από έπιπλα, η οθόνη είναι πλάτους 2,30 και η θέση θέασης στα 5,5μ. Ψάχνω ενισχυτή (σκέτο, χωρίς dvd) και ηχεία 5.1 σε κατηγορία τιμής έως + - 250Ε.

Δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω αργότερα ούτε τα ηχεία, ούτε τον ενισχυτή και τα χρειάζομαι μόνο για ταινίες και όχι για μουσική.

Θα ήθελα όμως να δέχεται ο ενισχυτής dts, prologic ή ότι φορμάτ κυκλοφορεί στις ταινίες.

Αν έχετε στην κατοχή σας ή γνωρίζετε θετικά στοιχεία πείτε μου 3-4 μοντέλα σε αυτή την κατηγορία (ίσως με κάποιο link) να μου φύγει κι αυτό το ...βάσανο!!!!

Να τα έχετε ακούσει όμως αν γίνεται και να σας ικανοποίησαν (έστω και σε αυτή την κατηγορία τιμής) γιατί κι εγώ βλέπω στα διάφορα φυλλάδια από technostar έως proline αλλά ...λένε τίποτε??????:nounder:
 

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
891
Πάνω κάτω είμαστε στην ίδια περίπτωση (μικρός χώρος,οικονομικό σύστημα,όχι ανάγκη μελλοντικής αναβάθμισης)

Έχω ένα της Sony (500 euro μου κόστισε αλλά είχε και DVD) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (πάνω απο 50 ένταση με κυνηγάνε :Banane0:).Θα σου πρότεινα λοιπόν να κοιτάξεις κάποιο τέτοιο σύστημα αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρείς τέτοιο πακέτο χωρίς DVD και στα 250 Ευρώ.

Δεν ξέρω τη DVD έχεις (αν και δεν νομίζω να έχεις Denon:flipout: ) ούτε τι ανάγκες έχεις.Πάντως άν το DVD σου είναι φτηνό και είναι το πρώτο σου Home Cinema πήγαινε σε μια λύση πακέτο με DVD - HDMI με λίγο μεγαλύτερο κόστος 400-500 Ευρώ που θα σε καλύψει απόλυτα.-bye-
 
Last edited:

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,024
Bratislava
είναι δύσκολο να ακούσεις τετοια συστήματα σε καταστήματα, και δεν ξέρω για το χώρο μου αν είναι αρκετό κάποιο ακριβό σύστημα ηχείων για πισι (πχ creative) που πιανουν το 200ρι ή φτηνό κανονικό... πιο βγάζει πιο καλό ήχο? το ακριβό για πισι ή το φτηνο ολοκληρωμένο? ή είναι τα ίδια χάλια και τα δυο στην κατηγορία τιμής που ψάχνω?

αν ξερετε κανενα εισαγωγικό μοντελο ενισχυτη πειτε μου, yamaha & pioneer ακούω να παίζουν δυνατά στην αγορα.... ποια είναι τα μικρότερα μοντέλα τους που να έχουν όμως όλα τα υπαρχοντα φορματ ήχου?

το dvd που έχω είναι thompson 252E και έχει hdmi
 
Last edited: