Μούφαγε 4 ώρες αλά το κατάφερα.

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη


Χθες το πρωί είδα στην αποθήκη δυο μεγάλα κουτιά . Ρώτησα τη ήταν και μου είπαν είναι κάτι τεράστια διαφημιστικά στάντ από την ταινία UltraViolent. . θέλω ένα τους λέω. Πάτρα και τα δυο μου λεν , κανένας δεν τα θέλει. Και γιατί ρωτώ. Γιατί είναι σαράντα κομμάτια που πρέπει να συναρμολογήσεις και δεν χωράει και μέσα στα μαγαζιά. Εγώ το θέλω . Σήμερα το απόγευμα μου το έφεραν. Και ξεκινά ο Γολγοθάς μου. Βρε που στο διάολο μπαίνει αυτό . Μήπως λύπη κάποιο κομμάτι? Τι τις θέλουν 50 βίδες? Και άλλα τέτοια ερωτηματικά μου δημιουργήθηκαν Κατά τι διάρκεια του στησίματος . όσο προχωρούσα τόσο απογοητευόμουνα. Είναι πολύ μεγάλο , δεν θα χωρέσει με τίποτα μέσα σκεφτόμουν . Απ την άλλη έλεγα θα το τελειώσω και μετά το πετάω στα σκουπίδια. Πριν από λίγο το τελείωσα και είπα να μοιραστώ την χαρά της νίκης μαζί σας.
 

n_olympios

Supreme Member
17 June 2006
3,624
Χεχε, διάβασα "UltraViolent" που γράφεις στο πρώτο ποστ σου και μπερδεύτηκα... Αλλά θα μπορούσε να είναι έτσι ο τίτλος... :grinning-smiley-043

Edit: αν είχα χώρο θα σου ζητούσα το δεύτερο...
 
16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Κώστας Ποτακίδης seven said:
Καλά μερικοί ( ονόματα δε λέμε , διαχειριστής είναι, σε κινητά δουλεύει ) θα σκάσουν απ τη ζήλια τους

Στην δουλεια επεσες εξω. Δεν δουλευω στην κινητη αλλα τους εχουμε πελατες... Αλλα και παλι με εστειλες.....
 
16 July 2006
7,501
HAMBURG
Κώστας Ποτακίδης seven said:
Μου το ματιάξατε . πριν από λίγο που επέστρεψα από διακοπές το βρήκα ξεσκισμένο. Κάποιος πήγε και το κατέστρεψε ένα βράδυ αφού το άφηνα έξω απ’ το μαγαζί .


ελα ρε συ !!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ παιδι μου παιρνεις βραβειο γκαντεμιας !!!! :award: