Mythos Audio in Munich 2007 high end show

untitled1dm9.jpg
he07kopf2rc8.gif

Για Δεύτερη συνεχή χρονιά θα λάβει μέρος στην μεγαλύτερη έκθεση High End Της Ευρώπης.

Το High End show θα λάβει μέρος και φέτος στο Μόναχο στον εκθεσιακό χώρο M.O.C (Munich Operational Center)

moc2mb0.jpg


Ένα χώρο 30.000 τετραγωνικών μέτρων με πλήρεις καλύψεις και παροχές για
τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Η έκθεση φιλοξενεί κάθε χρόνο πάνω από 300 εκθέτες και πάνω από 600 εταιρίες και προιόντα.Επισκέπτες δημοσιογράφοι και γνωστές φυσιογνωμίες από τον κόσμο του High End θα είναι εκεί.
Σε καθημερινή βάση εκδηλώσεις live συναυλίες και διαλέξεις θα λαμβάνουν τόπο.
Οι καλύτερες εταιρίες του High End εικόνας και ήχου συγκεντρωμένες μαζί
σε έναν υπεροχο χώρο.


Πληροφορίες για την έκθεση:http://www.highendsociety.de/english/he_e.html#fachbesucher

Πληροφορίες για το M.O.C:http://www.moc-muenchen.de/

Λεπτομέρειες και παραπάνω πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε λίγο καιρό
 
Πληροφορίες για το πως να φτάσουμε στο M,O,C

Από το αεροδρόμιο με S/Ubahn(Μετρό) το οποίο είναι κάτω από το αεροδρόμιο

Υπάρχουν 2 διαδρομές:

1) S1/U6 διαδρομή
Πέρνουμε την S1 από το αεροδρόμιο και κατεβαίνουμε στην στάση ''Marienplatz'', εκεί θα αλλάξουμε όχημα και θα πάρουμε την U6 με κατέυθυνση "Garching-Hochbrück''. Κατεβαίνουμε στην στάση "Kieferngarten'' η οποία είναι λίγα λεπτά περπάτημα από το M,O,C.

2)S9/U6 διαδρομή
Πέρνουμε την S8 από το αεροδρόμιο και κατεβαίνουμε στην στάση ''Marienplatz'', εκεί θα αλλάξουμε όχημα και θα πάρουμε την U6 με κατέυθυνση "Garching-Hochbrück''. Κατεβαίνουμε στην στάση "Kieferngarten'' η οποία είναι λίγα λεπτά περπάτημα από το M,O,C.Από το αεροδρόμιο με Lufthansa airport bus

Με οποιαδήποτε πτήση και αν φτάσετε στο Μόναχο υπάρχει το λεωφορείο της lufthansa το οποίο κάνει συχνά δρομολόγια (ανά 20λεπτά)
Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο να κατεβείτε στον σταθμό "Nordfriedhof'' και από εκεί να πάρετε το μετρό στην γραμμή U6 με κατέυθυνση "Garching-Hochbrück'' και να κατεβείτε στον σταθμό "Kieferngarten''Από το αεροδρόμιο ενοικιάζοντας αυτοκίνητο

Υπάρχουν πολλές εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο του Μονάχου.Αφού ενοικιάσετε το όχημα σας οδηγήστε στον Α92 αυτοκινητόδρομο από το αεροδρόμιο και ακολουθήστε τις πινακίδες που γράφουν: "Messe/ICM" με κατεύθυνση προς το Μόναχο, ακολουθείτε την έξοδο "Eching/Neufahrn'' όπου θα σας οδηγήσει στον Α9 αυτοκινητόδρομο με κατέυθυνση Μόναχο.Στην έξοδο "Freimann'' στρίβετε δεξιά στην "Heidemannstrasse'' και μετά από 500μέτρα περίπου αριστερά στην ''Lilienthalallee'' όπου βρίσκετε το M,O,CΑπό το αεροδρόμιο με ΤAXI

Με περίπου 40 ευρώ υπάρχει και η λύση του TAXI από το αεροδρόμιο στο M,O,C
 
Last edited:

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
Δεν θέλω να χαλάσω τον ενθουσιασμό σας αλλά δεν νομίζετε ότι η εταιρεία έχει υπερτιμήσει λίγο τα προιόντα της...?? Εννοώ μόνο τις τιμές λιανικής και τίποτα άλλο....Αποψη μου και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν!!
 
Δεν θέλω να χαλάσω τον ενθουσιασμό σας αλλά δεν νομίζετε ότι η εταιρεία έχει υπερτιμήσει λίγο τα προιόντα της...?? Εννοώ μόνο τις τιμές λιανικής και τίποτα άλλο....Αποψη μου και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν!!

Εξήγησε μου τον λόγο για τον οποίο έχεις αυτήν την άποψη-γνώμη
 

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
Κ.Μπουρατζή ενώ έχω επισκεφτεί και το μαγαζί σας για να δω από κοντά τα ρακ συσκευών και γνώρισα τις τιμές σας για τα αν μη τι άλλο εντυπωσιακότατα ρακ σας, ωστόσο, δεν προέκυψε από πουθενά το γεγονός ότι πέρα από την νεωτεριστική/εναλλακτική άποψη του design τους, παρέχουν και την τεχνολογική επάρκεια όσον αφορά τα πραγματικά δεδομένα στήριξης και απομόνωσης των συσκευών από κραδασμούς, αντηχήσεις κτλ....Με πιο απλά λόγια εννοώ ότι δεν προέκυψε από πουθενά εάν πράγματι το χρηματικό ποσό το οποίο αξιώνετε, αντιστοιχεί και σε αυτό το οποίο ουσιαστικά ζητάει ένας μουσικόφιλος από ένα ρακ και καταβάλλει τα πάρα πολύ σπάνια πια ευρώ του σε μεγάλες δόσεις..., δηλαδή τις επιδόσεις του στον τομέα που προανέφερα και όχι μόνο σε μια όμορφη εικόνα.

θα ήθελα να μάθω..έχετε κάποιο ειδικό τμήμα σχεδιάσεως των ρακ και των ηχείων ,εξειδικευμένο προσωπικό με σπουδές σε θέματα αντίστοιχης τεχνολογίας, υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο τμήμα που ελέγχει με μετρήσεις σε ειδικά όργανα τις επιδόσεις που διατείνετε ότι τα προιόντα σας προσφέρουν?? Η απλά αξιοποιείτε κάποιον ταλαντούχο φοιτητή αρχιτεκτονικής/σχεδιασμού που δυστυχώς στην χώρα μας γίνονται κατά πλείστον αντικείμενα εκμετάλλευσης από "φτιαγμένους" επιχειρηματίες...Ειλικρινέστατα βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υποννοώ εσάς. Δεν γνωρίζω εξάλλου τις εγκαταστάσεις σας, τις παραγωγικές σας δυνάμεις κτλ... Απλά στιγματίζω μια παγιωμένη κατάσταση της χώρας μας που υφίσταται σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, οπως και στον δικό μου βέβαια, της δικηγορίας και προσωπικά με αηδιάζει..

Μακάρι η στάση μου αυτή που δημιουργήθηκε για της εταιρεία σας να είναι τελείως λανθασμενη.Εξάλλου είμαι καινούριος στον χώρο και δεν γνωρίζω πολύ καλά τα δρώμενα...Αλλά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ειδικότερα τα ρακ σας τα οποία ενδιαφέρθηκα να γνωρίσω και από κοντά, ενώ είναι πανέμορφα, ειναι όμως και το μοναδικό προσόν που διαθέτουν για να διεκδικήσουν από τον ενδιαφέρόμενο την απόφαση του να προχωρήσει στην αγορά.
Η βαθύτερη ουσια όμως του high-end είναι η δια μέσω συσκευών πιστότερη αναπαραγωγή του ήχου και όχι η τέρψη της αισθήσεως του "οράσθαι" αλλά του "ακούειν"....

Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω είναι μια τελείως προσωπική άποψη που πηγάζει από τις εντυπώσεις της γνωριμίας μου με την εν λόγω εταιρεία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αντικείμενο κακοπροαίρετης κριτικής...


Τέλλιος Αθανάσιος
LawFirm
Τηλ 6948-828250
 
Ενδιαφέρουσα άποψη.
Και θα ήταν ακόμη πιό ενδιαφέρουσα αν απευθύνοταν και στους κ.κ. Mark Levinson, de Agostino, Tiefenbrun, Shushurin και όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές συσκευών που ζητάν σημαντικό ποσό χρημάτων για τα δημιουργήματά τους.

Αλλά... συγγνώμη, ξέχασα. Τους παραπάνω Κυρίους δεν έχουμε το δικαίωμα όχι μόνο να τους κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις, αλλά να τους κοιτάξουμε καν στα μάτια εκεί πα´νω που βρίσκονται.

Τελικά τα μόνα προϊόντα που δεν είναι υπερεκτιμημένα είναι τα B&W. Άν δεν κάνω λάθος μόνο η εταιρεία αυτή δείχνει εργαστήρια και ερευνητικά papers των κατασκευαστών της.
 
10 July 2006
5,257
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Mythos Audio in Munich 2007 high end show

... Και θα ήταν ακόμη πιό ενδιαφέρουσα αν απευθύνοταν και στους κ.κ. Mark Levinson, de Agostino, Tiefenbrun, Shushurin και όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές συσκευών που ζητάν σημαντικό ποσό χρημάτων για τα δημιουργήματά τους...

Και ειδικότερα στους κατασκευαστές hiend που δίνουν φασόν στην Κίνα, όπου το μεροκάματο είναι ένα δολάριο τη μέρα :violent-smiley-030:
 
Δεν νομίζω να χρειάζεται να απολογηθώ για τα προιόντα μου...
Οι πιο ''παλιοι'' του χώρου ξέρουν ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε

Ο καθένας απο εκεί και πέρα κρίνει μόνος του και αποφασίζει
 
Last edited:

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,575
Μαλλον εδω μεσα ειναι ο καταλληλοτερος χωρος Ανδρεα.

Να ειναι αμφιδρομα τα πραγματα !