spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,053
Συνεχίζεις να παρερμηνεύεις και να παραποιείς όσα είπα (ούτε για χειρότερα κομμάτια μίλησα, ούτε για τα αλλά που λες).Έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα της άσκοπης αγοράς, ενώ η πρόσθεση δεύτερου sub είναι πάντα επιθυμητή σε κάθε περίπτωση γιατί βελτιώνει, δεν χειροτερεύει. Αυτό καταργεί όλη τη βάση των επιχειρημάτων σου.
Χειρότερα ακόμη βασίζεις το σκεπτικό σου στο τι θα ήθελες να ισχύει χωρίς να μπορείς να το στηρίξεις (και με χειρότερα κομμάτια θα ήταν το ίδιο χάλια - εντελώς άκυρη υπόθεση) ενώ ταυτόχρονα υφέρπει ο ιδεαλισμός του αν δεν μπορείς να τα κάνεις όλα by the book μην ασχολείσαι.
Ό,τι χειρότερο δηλαδή μπορεί να πει κανείς σε κάποιον σε αυτό το χόμπι.
Εγώ δεν αντιπαρατίθεμαι, εσύ μπορεί. Το bottom line είναι πως αξίζει δεύτερο sub σε κάθε περίπτωση και αυτό δεν αλλάζει.
Το ποιος κάνει το «χειρότερο» σε έναν φίλο που ρωτάει κάτι (όλοι οσοι του προτείνουμε να δει πρώτα αλλα πράγματα και όχι το sub και εσυ που του προτείνεις να πάρει 2ο sub), άσε να το κρίνει ο ίδιος.
Οταν λες στον αλλον οτι λέει «περι ανέμων και υδατων» και ότι προτείνει «το χειροτερο« σε έναν συμφορουμιτη, είναι προφανές ποιος δημιουργεί (ακομη και ακούσια) αντιπαράθεση.
Παμε παρακάτω;