Νέος κάτοχος Samsung UE46D7000 46"

Devil_7

Established Member
14 December 2011
115
Καλημέρα! Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως έγραψα και στο thread των προσφορών μόλις γύρισα από Μultirama Βουλιαγμένης στη Αργυρούπολη έχοντας αγοράσει την τελευταία Samsung UE46D7000 46" 949ευρώ + 104 για 5 χρόνια εγγύηση στο σπίτι. Είμαι πολύ τυχερός μιας και πετάχτηκα για βόλτα μέχρι να μου ετοιμάσουν το αμάξι που το είχα απέναντι στη Citroen. Θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα:

1) Μου έδωσε ένα καλώδιο hdmi δώρο επειδή δεν είχα το οποίο κάνει 8 ευρώ. Επειδή έχω δει και κάτι τρελές τιμές παίζει ρόλο το καλώδιο? Θέλω να συνδέσω playstation 3 και που και που το laptop.
2) Επειδή δεν είχε 3d γυαλιά μαζί πρέπει να προσέξω κάτι τώρα που θα αγοράσω? Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι ή να μου πει τι να προσέξω? Αν υπάρχει και κάποια ευκαιρία που ξέρει κάποιος καλό θα ήταν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάω να τη στήσω τώρα.
 

Devil_7

Established Member
14 December 2011
115
Βασικά μόλις άνοιξα το κουτί και είδα ότι είναι η C7000 και όχι η D. Είμαι σίγουρος ότι το ταμπελάκι στο κατάστημα έλεγε D γιατί το είδα και μπήκα εκείνη τη στιγμή στο ίντερνετ να δω πόσο έχει. Τέλος πάντων μου είπαν ότι μπορώ να την επιστρέψω. Απλά το σκέφτομαι. Αξίζει ή όχι? Έχει άλλη διαφορά εκτός από τα hertz? Εγώ τη θέλω για ταινίες και playstation.