Οικονομικός προβολέας για ταινίες

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2023 την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

thenetpoet

Senior Member
Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας στο θέμα γιατί ειλικρινά δεν έχω άποψη για τις συσκευές που κυκλοφορούν, οπότε δεν γνωρίζω να επιλέξω τον κατάλληλο προβολέα.
Έχουμε ένα πολιτιστικό σύλλογο στο χωρίο μου και αποφασίσαμε να πάρουμε ένα προβολέα ώστε το καλοκαίρι που μαζεύονται στο χωριό τα πιτσιρίκια, να κάνουμε στο πολιτιστικό μας κέντρο προβολές για τα παιδιά (καρτουν, ταινιούλες, ντοκυμαντέρ).
Έχουμε αρκετά μεγάλο χώρο (παλιό σχολείο) μήκος περίπου 11-12 μέτρα, ύψος 5-6 και πλάτος περίπου 6-7.
Φυσικά δεν θεωρώ οτι μπορούμε να καλύψουμε με την προβαλλόμενη εικόνα τοίχο 5χ6, απλά αναφέρω τις διαστάσεις του χώρου ως στοιχείο για την επιλογή του προβολέα.
Οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου είναι περιορισμένες, με το ζόρι να πάμε στα 500, και αυτά με δυσκολία.
Παρακαλώ για τις προτάσεις σας, ώστε να πιάσουν τα χρήματά τόπο και να ευχαριστηθούν και τα πιτσιρίκια με την εικόνα που θα δουν.
Επίσης παρακαλώ να περιοριστούμε στο 500άρικο, γιατί πραγματικά είναι το όριο μας.
 
19 June 2006
35,674
Το μόνο ''πρόβλημα'' που βλέπω είναι το ύψος του ταβανιού (5-6 μέτρα). Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη σε στυλ σινεμά με τις καρέκλες μόνιμα σε θέσεις ή θα μπαίνουν και θα βγαίνουν? Το λέω, διότι αν κάτσει ο προβολέας κάτω (στο κέντρο) ο χώρος μπροστά του πρέπει να είναι άδειος.