Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Whisky.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Γιώργος Κυριακαράκος" data-source="post: 1058917474" data-attributes="member: 18"><p>H Ολ. ζυθοποιία είναι μάλλον η μόνη μεγάλη που πετάει στο καζάνι μαλτόζη, το γράφουν οι μπύρες στα συστατικά τους (εκτός από την Kaiser). Στην αρχή η fix δεν είχε αλλά τροποποιήθηκε. Εικάζω για επιτάγχυνση της ζυθοποίησης λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων.</p><p>Αυτό που ισχύει πολλά χρόνια (τουλάχιστον 15 που θυμάμαι να το συζητώ) είναι ότι το βαρέλι της Kaizer δεν έχει καμία σχέση σε γεύση με το μπουκάλι της Kaizer. Πάντα υπάρχουν διαφορές, αλλά εδώ είναι σαν να πίνεις άλλη μπύρα.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Γιώργος Κυριακαράκος, post: 1058917474, member: 18"] H Ολ. ζυθοποιία είναι μάλλον η μόνη μεγάλη που πετάει στο καζάνι μαλτόζη, το γράφουν οι μπύρες στα συστατικά τους (εκτός από την Kaiser). Στην αρχή η fix δεν είχε αλλά τροποποιήθηκε. Εικάζω για επιτάγχυνση της ζυθοποίησης λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων. Αυτό που ισχύει πολλά χρόνια (τουλάχιστον 15 που θυμάμαι να το συζητώ) είναι ότι το βαρέλι της Kaizer δεν έχει καμία σχέση σε γεύση με το μπουκάλι της Kaizer. Πάντα υπάρχουν διαφορές, αλλά εδώ είναι σαν να πίνεις άλλη μπύρα. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Ώρα για Whisky.
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…