Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Λοιπόν η 42ΡΧ80Ε ήρθε και ήδη αναπαύεται στο σαλόνι μου, συνδεδεμένη με PS3 (μέσω καλωδίου HDMI) και δορυφορικό δέκτη TECVIEW 2050FAE (Scart), αντικατέστησε μία SONY 29”-100Hz/Digital+ (αγορασμένη το 1999, 430.000 δρχ)

Μιας και έχω την τιμή να καταθέσω πρώτος τις εντυπώσεις μου, θα πρέπει να αναφέρω ότι η εμπειρία μου για να μπορέσω να κρίνω αυτό που βλέπω και αυτό που ακούω, προκύπτει από την αποκλειστικά ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με τον χώρο AVηλεκτρονικών τη τελευταία 15ετία. Ως μέτρο σύγκρισης χρησιμοποίησα ότι έχω δει κατά καιρούς σε εκθέσεις και σπίτια φίλων, καθώς επίσης και ότι έχω διαβάσει σε περιοδικά του χώρου, αφού είναι η πρώτη FLATτηλεόραση που έχω στην κατοχή μου.

Επίσης θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω, ότι η αρχική μου εκτίμηση για αγορά FLATPANEL, ήταν υπέρ των FULLHDLCD (42XL2Eή 40Χ3500), αλλά γνωρίζοντας ότι πιθανόν σε μικρό χρονικό διάστημα να μετάνιωνα για το ποσό που θα είχα δαπανήσει, στράφηκα σε μια πιο οικονομική λύση, η οποία για 40’’- 42’’ και κόστος περίπου 1.000 , δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη εκτός από HDReadyPLASMA. Αυτά για εισαγωγή και ας πάμε στο κυρίως θέμα, που θα ενδιαφέρει τους περισσότερους.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η συσκευασία είναι αρκετά μεγάλη (1,14 X0,80 X 0,33 μ) και θα ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο να μεταφερθεί για μεγάλη απόσταση (ξάπλα) με επιβατικό αυτοκίνητο, ειδικά αν δεν έχει ‛πέμπτη πόρτα’. Μέσα υπήρχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, εγγυήσεις, εγχειρίδια χρήσης (και Ελληνικό), τηλεκοντρόλ κ.λ.π., καθώς επίσης και η μη περιστρεφόμενη βάση της τηλεόρασης, η οποία την συνοδεύει ξεχωριστά και θα πρέπει να μονταριστεί (εύκολα) από δύο άτομα (για ασφάλεια).

Χωρίς η εμφάνιση να παίζει για μένα το πρωταρχικό ρόλο (εξαιρείται το ασθενές φύλλο), η τηλεόραση με ένα συνδυασμό γυαλιστερού μαύρου περιφερειακά, ανθρακί στο κάτω μέρος και γυαλιστερό μαύρο στη βάση, είναι όμορφη και πολύ λιγότερο συντηρητική από ότι είχα δει σε φωτογραφίες

Σαν κατασκευή μου φάνηκε αρκετά στιβαρή (με καλή στήριξη μετά την τοποθέτηση της βάσης) και με καλή ποιότητα πλαστικών τα οποία είχαν πολύ καλό φινίρισμα. Επίσης από τις διαστολές και συστολές δεν άκουσα θόρυβο, ενώ από τις αποστάσεις θέασης που έχω δεν ακουγόταν θόρυβος όταν ανέβασα για λίγο ψηλά την φωτεινότητα (μόνο ελάχιστα στο πίσω μέρος, όταν πλησίαζες το αυτί).

Αρνητικό θεωρώ την μη ύπαρξη της μίας, εκ των τριών, θύρας HDMI, στο πρόσθιο μέρος της τηλεόρασης (εκεί που βρίσκεται υποδοχή για SDCard,) για λόγους ευχρηστίας, καθώς επίσης και την τοποθέτηση της υποδοχής CIστο πίσω μέρος (άσχετα αν δεν χρησιμοποιείται).

ΗΧΟΣ – ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ

Η τηλεόραση διαθέτει δύο επιλογές «Μουσική» και «Ομιλία», τις οποίες και δοκίμασα με μερικά videoclipκαι διάφορα είδη μουσικής, από δορυφορικά κανάλια NRJ12, DELUXEMUSIC, MTVκ.λ.π., με την πρώτη επιλογή έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, ενώ τη δεύτερη νομίζω ότι δεν θα την επιλέξω, αλλά αφού θα χρησιμοποιώ το ηχοσύστημά μου γι’ αυτό τον σκοπό δεν με απασχόλησε περαιτέρω.

Ελαφρύ τηλεκοντρόλ φτιαγμένο για μύωπες με μεγάλα αριθμητικά πλήκτρα (από σκληρό πλαστικό και όχι λάστιχο) αυξομείωσης ήχου και αλλαγής καναλιών, ενώ τα πλήκτρα για την πλοήγηση στο μενού βρίσκονται στο πάνω μέρος του, όπου δεν είναι και το ποιο εργονομικό σημείο (εκτός κι αν είσαι πάνω από δύο μέτρα ύψος, οπότε ο αντίχειρας θα είναι, όσο ο δείκτης των μέσων ανθρώπων). Αν και η εμφάνιση του είναι τυπική, το τηλεκοντρόλ αποδείχθηκε γρήγορο στις αλλαγές καναλιών ενώ η επικοινωνία του με την τηλεόραση, ήταν εφικτή από όλες τις θέσεις του γωνιακού καναπέ μου, αρκεί να κοίταζε προς την τηλεόραση. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχα ένα μακρόστενο κεντρικό ηχείο μπροστά από την τηλεόραση, γιατί πιθανόν να ήταν δύσκολη η επικοινωνία με το IR.

ΕΙΚΟΝΑ

Τι να πω, άλλοι μπορεί να την έχουν μεγαλύτερη, αλλά τώρα πια και η δικιά μου είναι αρκετά μεγάλη για να ικανοποιήσει όποιον με επισκεφθεί (με την καλή την έννοια, μη πάει το μυαλό σας αλλού), γέμισε το σαλόνι με τηλεόραση, ειδικότερα όταν την άνοιξα νόμιζα ότι η αρχική μου εκτίμηση για 42’’ ήταν λανθασμένη, αλλά όσο περνούσε η ώρα εθιζόμουν όλο και περισσότερο και δεν ήθελα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Η απόσταση θέασης από τη τηλεόραση είναι από 2,50 μ. – 3,00 μ., και παρακολουθώ σε γωνία + 45 μοιρών από το κέντρο της, αφού αυτή είναι τοποθετημένη σε γωνιακό έπιπλο και διαθέτω γωνιακό καναπέ.

Επίγεια αναλογικά κανάλια: Ως φανατικός φίλος των ΣΠΟΡ, βασικό ρόλο για μένα παίζει η απόδοση της τηλεόρασης σε μεταδόσεις αγώνων και αθλητικών γεγονότων (έστω και με αυτή την μέτρια εικόνα που προσφέρουν τα Ελληνικά κανάλια).
Για πέστε μου εσείς τώρα τι θα κάνω εγώ το καλοκαίρι στο EURO, τι θα κάνω??????? που στο καλό θα χωρέσουν όλοι αυτοί που θα πλακώσουν στο σαλόνι μου???????.
Αλλά δεν πειράζει φίλοι είναι, ας μην ξεχνάω ότι και αυτοί με έχουν φιλοξενήσει στο σαλόνι τους για να δω ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ή ένα αγώνα μπάσκετ ή F1 ή motoGP, (άσχετα αν στο τέλος έφυγα με τα μάτια μου να πονάνε στο πάνω μέρος μέσα από τα βλέφαρα).
Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι μου ούτε ζάπλουτοι είναι, ούτε έχουν τίποτα σαλονάρες από δω μέχρι απέναντι, αλλά τα 1.500άρια και τα 1.800άρια τα διαθέσαν για κάποια 40’’- 42’’ FULLHDLCD (ευτυχώς υπάρχει ο αδερφός μου που αγόρασε την ίδια τηλεόραση και ο φίλος μου ο Μήτσος με εκείνη την καταπληκτική 36άρα CRTτης PHILIPS, οπότε θα μοιρασθεί ο κόσμος).

Εν ολίγης η εικόνα (για μια τηλεόραση των 1.050 ) σε τηλεοπτικό σήμα είναι:

α) Κλάσεις ανώτερη από αυτή τη ξεπλυμένη θολούρα και το συνονθύλευμα χρωμάτων, που είχα αντικρίσει σε όλες τις τηλεοράσεις των μαγαζιών που έπαιζαν τηλεοπτικό σήμα.
β) Πολύ καλύτερη από τις 40’’ – 42’’ FULLHD και 32’’ – 37’’ HDReadyLCD, διαφόρων κατασκευαστών των φίλων μου (αξίας 700 – 1.800 ).
γ) Ελαφρώς υποδεέστερη από την CRTτου φίλου μου του Μήτσου (εξαιρείται το κανάλι του ALPHA, όπου είναι σχεδόν ισάξιες).

Επίγεια ψηφιακά κανάλια: Για τους φίλους του μπάσκετ και ειδικότερα του ΝΒΑ, προτείνω να μην δοκιμάσουν να κάνουν σπίτι τους αυτό που θα δουν στην τηλεόραση, διότι αυτά γίνονται μόνο από επαγγελματίες οι οποίοι γυμνάζονται και εκπαιδεύονται για χρόνια κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.. Σας το λέω αυτό ρε παιδιά γιατί έπεσα σε κάτι διαφημιστικά clips (ΣΠΟΡ+) και φαινόταν τόσο ζωντανό και εύκολο, που μου ήρθε να κατεβάσω την μπάλα από το πατάρι, να πάω στις μπασκέτες της γειτονιάς και να αρχίσω να καρφώνω, να καρφώνω, να καρφώνω, να καρφώνω. Βέβαια υπήρχαν και στιγμές θέασης που δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές όσο τα παραπάνω, αλλά έχω την εντύπωση αυτό οφείλεται τελικά στη ποιότητα του video.

Δορυφορικά κανάλια: Ο TECVIEW 2050 FAE που διαθέτω, δεν έχει τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης HDεκπομπής, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, για αυτού του είδους τις εκπομπές.

Για όσους γνωρίζουν όμως από δορυφορικά κανάλια αναφέρω ότι η εικόνα από τα γερμανικά κανάλια του PREMIERE (Astra) είναι Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η !!!!!, ειδικά αυτή την εποχή που μεταδίδονται αγώνες χειμερινών σπορ είναι να χαζεύεις τις χιονισμένες πλαγιές με όλα αυτά τα καταπληκτικά χρώματα στις φόρμες των αθλητών και στον περιβάλλοντα χώρο. Ειδικότερα στα άλματα, έπαθα πλάκα από την εικόνα που αντίκρισα όταν η κάμερα ακολουθούσε τον αθλητή στον αέρα και άνοιγε σιγά-σιγά το πλάνο, μέχρι να φανεί η προσγείωση και ο τερματισμός του.

Όσο για ποδόσφαιρο, είδα στιγμιότυπα από το Λίβερπουλ-Νιούκαστλ, που μεταδιδόταν μαγνητοσκοπημένα ξαι σας πληροφορώ ότι: η μπάλα ήταν μόνο μία, οι παίκτες ήταν 22, οι φανέλες της Λίβερπουλ κόκκινες, της Νιούκαστλ ασπρόμαυρες, το γήπεδο πράσινο με βρεγμένο χορτάρι και τα περιβραχιόνια των εποπτών ήταν πορτοκαλί φωσφοριζέ.

Επίσης καταπληκτική εικόνα είχαν τα κρατικά Ιταλικά κανάλια και τα κανάλια της MEDIASET (Hotbird) του Μπερλουσκόνι (με τη διαφορά ότι εκεί δεν είχε άλματα, αλλά αγάλματα!!!!).

Δεν διαθέτω NOVAαλλά είμαι σίγουρος ότι παρά τη μετριότατη μετάδοση των καναλιών από τον πάροχο, η θέαση δεν θα είναι πολύ χειρότερη από μια CRT.

DVD: Ως πηγή χρησιμοποίησα το PS3 και είδα αποσπάσματα των ταινιών ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ και ΣΡΕΚ ΙΙΙ, τις ταινίες αυτές τις έχω δει αρκετές φορές (στον βιντεοπροβολέα), αλλά αν δεν με έτρωγε η επιθυμία να γράψω, αυτά που γράφω τώρα, ακόμα θα ήμουν εκεί και θα έβλεπα. Το αποτέλεσμα από το upscalingτου PS3 είναι το λιγότερο εντυπωσιακό (ειδικά στο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, το σαγόνι μου έγινε σαν του Γκμόχ). Οι ταινίες απέκτησαν και πάλι ζωή και επιτέλους βρέθηκε ένας λόγος για να αρχίσω να ξαναβλέπω τα DVDμου, απλά θα πάνε στο πίσω μέρος των συρταριών γιατί μπροστά υποχρεωτικά θα αρχίσουν να μπαίνουν τα BD.

BD: Πηγή πάλι το PS3, υλικό τα ένθετα ντοκιμαντέρ BD που υπάρχουν κάθε μήνα σε γνωστό περιοδικό. Η τηλεόραση κλείδωσε στα 1080i(βγάζει ένδειξη για το σήμα πάνω αριστερά). Τα ντοκιμαντέρ αυτά τα έχω δει και στις FULLHDLCDτων φίλων μου, όπου η εικόνα ήταν καταπληκτική και με τρομερή λεπτομέρεια, αυτό όμως που με κάνει να απορώ είναι το πώς είναι δυνατόν μια τηλεόραση με ανάλυση 1024*768 να αποδίδει τόσο καλά HDυλικό. Πραγματικά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες όσο φανταζόμουν και αφορούσαν περισσότερο την οξύτητα της εικόνας, ενώ για το μαύρο το μόνο που μπορώ να πω είναι Ε Ρ Ε Β Ο Σ!!!!, οπότε είναι πλέον θέμα προσωπικού γούστου, στο πως θέλει να βλέπει κάποιος τηλεόραση.
Τώρα αν με ρωτήσετε αν είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ, η απάντηση είναι όχι, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να νοιώσω την ανάγκη να κάνω αναβάθμιση (πληρώνοντας αδρά το αντίστοιχο τεχνολογικό τίμημα). Εδώ θα ήθελα την συμβουλή κάποιων πιο έμπειρων, σχετικά με κάποια ταινία BD που θα μπορέσω να νοικιάσω για να δοκιμάσω την συμπεριφορά με 1080 p/24 fps.

DIV-X: Πηγή το PCμου, το οποίο είναι σε δίκτυο με το PS3 και ως Serverχρησιμοποιώ το TVersityμε επιλογή ‛AlwaysTranscode’ για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Η απαράδεκτη (για μένα) ποιότητα των ταινιών που έχω κατεβάσει από το διαδίκτυο, δεν επιδέχθηκε ιδιαίτερη βελτίωση με την αλλαγή από CRTσε PLASMAκαι από την σύνδεση compositeσε σύνδεση HDMI, οπότε παραμένω στην αρχική γνώμη που έχω διαμορφώσει σχετικά με αυτού του είδους τις ταινίες και είναι η θέαση τους μόνο σε PCMONITORλίγων ιντσών (για να λες στους γείτονες, συναδέλφους, φίλους κ.λ.π., ότι είδες κάποια ταινία πριν την πρεμιέρα της στους Ελληνικούς κινηματογράφους).

Υ.Γ. 1: Συγχωρήστε με, για το μακροσκελές post, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα μπορούσα να γράψω λιγότερα, απλά είναι από τη χαρά μου.

Υ.Γ. 2: Ότι αναφέρω είναι αποκλειστικά η δική μου άποψη και προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται για τηλεόραση να μην διαμορφώνει γνώμη μόνο μέσω δημοσιευμάτων, κριτικών και χαρακτηριστικών.

Υ.Γ. 3: Μην ξεχνάτε ότι η 42ΡΧ80 είναι μία τηλεόραση 1.050 , και ως μέτρο σύγκρισης είχα, τηλεοράσεις LCD με διάσταση από 32’’ έως 46’’ φίλων (HDReadyκαι FULLHD), αξίας 700-1.800 διαφόρων κατασκευαστών και ότι έχω δει σε μαγαζιά.

Υ.Γ. 4: Θεωρητικά και πρακτικά μετά τις 200 ώρες λειτουργίας (και την επέμβαση του κ. Καστρούνη) η εικόνα βελτιώνεται, αλλά ακόμα και με αυτό που είδα στην αρχή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστέψτε με είναι η πρώτη φορά που αγόρασα κάτι οικονομικό και δεν θα το μετανιώσω.

Υ.Γ. 5: Φωτογραφίες στα επόμενα post.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΧ8 / ΡΧ80
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=492592&postcount=932
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=492599&postcount=933
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=493328&postcount=953
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=639617&postcount=2578
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=639998&postcount=2582

REVIEWS
http://crave.cnet.co.uk/televisions/...9295956,00.htm
http://reviews.cnet.co.uk/television...9296024,00.htm

http://reviews.cnet.co.uk/television...9296403,00.htm

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/

http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1

http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
http://www.testfreaks.co.uk/tvs/panasonic-th-42px80/
Group test: 40-42in flat TVs

Group test: 37in LCD and plasma TVs


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=433838&postcount=75

ΕΓΓΥΗΣΗ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=435719&postcount=97

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=484755&postcount=754

MANUALS
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=518500&postcount=1329

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
http://reviews.cnet.com/flat-panel-...x80u/4505-6482_7-32887130-2.html?tag=txt;page

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=472937&postcount=570
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=484684&postcount=750
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=502697&postcount=1146
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=502819&postcount=1147
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=640236&postcount=2583
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=684509&postcount=3139
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=704054&postcount=3273

ΣΤΡΩΣΙΜΟ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=489957&postcount=885
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=490015&postcount=888
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=490232&postcount=891

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=488131&postcount=821

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΘΟΝΗΣ (Anti-burn)
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=596617&postcount=2311
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=600851&postcount=2346

IMAGE RETENTION
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=516459&postcount=1318
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=520814&postcount=1364
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=520850&postcount=1370
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=594961&postcount=2256

PICTURE OVERSCAN
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=519343&postcount=1344

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
EPG - GUIDE Plus +

http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1728

TELETEXT
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=720115&postcount=3426

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Μετρήσεις-Διαγράμματα (panosxgr)
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=669206&postcount=2958 [Mode: Cinema - Colour Temp: Normal]
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=669213&postcount=2959 [Mode: Cinema - Colour Temp: Warm]

Εικόνα

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings/
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=511936&postcount=1294
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=531946&postcount=1642
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=555466&postcount=2038
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=555642&postcount=2048
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=631132&postcount=2516

Πλαϊνό
panel
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=547526&postcount=1888

Υπάρχει κάποια επιλογή στην τηλεόραση που να δείχνει το σήμα όπως το στέλνει η πηγή?

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=452451&postcount=373

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=544874&postcount=1805
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=544892&postcount=1811
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=545349&postcount=1821
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=545370&postcount=1823
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=550826&postcount=1937
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551165&postcount=1943

SERVICE MANUALS (Για τεχνικούς)
http://www.pasctraining.panasonic.com/pass/elearn/Document_Downloads.htm
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=553626&postcount=1985

ΚΡΥΦΑ ΜΕΝΟΥ

Ώρες λειτουργίας – Ρυθμίσεις (-V / 0 0 0):
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=506367&postcount=1193


Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (-V / MENU):
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=507310&postcount=1212
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=547803&postcount=1902
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551888&postcount=1957

Λειτουργία αυτοδιάγνωσης βλαβών (-V / OK):
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551307&postcount=1946
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551576&postcount=1954
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551883&postcount=1956
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=554137&postcount=1998

Ρύθμιση HOTEL MODE (-V / AV AV AV)
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=611428&postcount=2363

Περιήγηση στο Service Menu
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=673953#post673953

Πίνακες με τις εργοστασιακές τιμές του Service Menu (42PX80 μόνο) και τιμές φωτεινότητας ανά mode

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=839674#post839674

Εργοστασιακές τιμές του Service Menu (42PX80) σε αρχείο Ecxel [Ημερομηνία Κατασκευής10/2008]
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=840543#post840543

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΟΧΩΝ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=431846#post431846
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=649867#post649867
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=691675&postcount=145

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΩΝ
czoun………… http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804
geogoust……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=433467&postcount=67
Δημοκηδής…. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=446075&postcount=258
Vastsar………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=446162&postcount=261
GK1964……… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=446742&postcount=284
kapoera…….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=446756&postcount=286
Const……….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=448280&postcount=315
Preve………... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=449250&postcount=324
kparis………… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=453731&postcount=380
Jacob………… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=475657&postcount=594
panosxgr…... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=475859&postcount=610
panosxgr….... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=495406&postcount=992
ppage….……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=479015&postcount=641
gsar10………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=483528&postcount=727
lorry6204…… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=484274&postcount=738
nikos.s………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=489890&postcount=884
axaios……….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=492180&postcount=918
axaios……….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=557462&postcount=2061
dimogrec…… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=494873&postcount=983
eNeRGy…...… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=497236&postcount=1059
eNeRGy…...… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=554717&postcount=1999
BadCarma..… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=504693&postcount=1171
nikos1671….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=507378&postcount=1217
MAVROS……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=509113&postcount=1247
MAVROS……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=594944&postcount=2253
Χρήστος Ιωαννίδης…. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=509254&postcount=1252
Trisalon……… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=521579&postcount=1390
G.K………….… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=522969&postcount=1424
Jimp………….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=523763&postcount=1446
makis p……… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=524940&postcount=1466
stefan123….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=530288&postcount=1590
aragorn……... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=525457&postcount=1489
aragorn……... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=551329&postcount=1947
Busoni……….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=529328&postcount=15
Age4greeks... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=531498&postcount=1633
sotos65……... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=536551&postcount=1649
Nikos Arvanitakis… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=536879&postcount=1666
Messenger.… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=542311&postcount=1733
Ripclaw07….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=543788&postcount=1759
Malwnakos.... http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=544101&postcount=1774
zoser…………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=544386&postcount=1778
dterzakis..….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=546491&postcount=1863
thana…..….… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=547719&postcount=1898
tiborakos……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=550439&postcount=1929
Θοδωρής Κ… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=569184&postcount=2131
SIA777………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=581147&postcount=2202
V-PLAYER…… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=584179&postcount=2217
gothrylos……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=584705&postcount=2225
gothrylos……. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=594224&postcount=2251
gkatsogr…….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=587991&postcount=2244
aka Lamogio.. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=595816&postcount=2291
grgbv…………. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=596434&postcount=2305
Vrastaman….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=597680&postcount=2325
JayR…………… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=598587&postcount=2332
panos gr…….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=620341&postcount=2407
dimp………….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=626026&postcount=2443
netmin909….. http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=628399&postcount=2474
mantsat……… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=630106&postcount=2504
neleot………… http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=637975&postcount=2565

=================================================================

Λίστα κατόχων ΡΧ80 - ΡΧ8.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
01. czoun...................42PX80.......13/3/08 (OK)
02. geogoust..............37PX80......16/3/08 (OK)
03. gzoun...................42PX80......18/3/08 (OK)
04. Δημοκηδής............42PX80......26/3/08 (ΟΚ)
05. Const....................42PX80......26/3/08 (OK)
06. vastsar.................42PX80.......27/3/08 (OK)
07. lorry6204..............42PX80......27/3/08 (OK)
08.GK1964..................42PX80......27/3/08 (OK)
09.kapoera..................42PX80.....27/3/08 (OK)
10.gorgor....................37PX80......27/3/08 (OK)
11.Preve.....................37PX80......29/3/08 (OK)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
12.kparis.....................37PX80.....02/4/08 (OK)
13.tasio550.................42PX80.....04/4/08 (ΟΚ)
14.perd.......................42PX80......06/4/08 (OK)
15.Stelliospapa............42PX80.....09/4/08 (OK)
16.Jacob.....................42PX80......18/4/08 (OK)
17.Panosxgr................42ΡX80......20/4/08 (OK)
18.ppage....................42PX80......24/4/08 (OK)
19.gsar10...................42PX80......30/4/08 (OK)

ΜΑΪΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
20.dimogrec..................42PX80......06/5/08 (OK)
21.nikos.s.....................42PX80......06/5/08 (OK)
22.axaios......................42PX80......08/5/08 (OK)
23.eNeRGy....................37PX80......13/5/08 (OK)
24.nikos1671................42PX80......16/5/08 (OK)
25.Nikos Arvanitakis......42PX80......19/5/08 (OK)
26.BadCarma...............42PX80......19/5/08 (βλάβη 06/12/08, πήγε στο service 16/12/08-καμένες πλακέτες οδήγησης panel και καμένο panel, επιστροφή-31/01/09) (ΟΚ)
27.MAVROS..................42PX80......21/5/08 (OK)
28.tacolla.....................42PX80.....22/5/08 (OK)
29.Χρήστος Ιωαννίδης...42ΡΧ80......23/5/08 (ΟΚ)
30.chrppgr..................42PX8........26/5/08 (πρόβλημα στο Tuner 26/6/08, πήγε στο service 26/08/08, αλλαγή tuner και επιστροφή 25/10/08) (OK)
31.makis_p..................37ΡX80......30/5/08 (OK)
32.lisaki2004...............37PX80.......31/5/08 (01/6 ροζ γραμμές στο panel, αντικατάσταση συσκευής 27/6/08) (ΟΚ)
33.mitsos_athens.........42PX8........31/5/08 (OK)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
34.Trisalon..................42PX80......03/6/08 (OK)
35.sapporo..................37PX8.......04/6/08 (OK)
36.stefan123...............37PX8.......04/6/08 (OK)
37.G.K.........................42PX80......04/6/08 (OK)
38.jimp........................42PX80......05/6/08 (OK)
39.aragorn..................37PX80......06/6/08 (OK)
40.Busoni....................37PX8.......10/6/08 (OK)
41.alaz.......................37PX80......11/6/08 (OK)
42.Age4greeks............42PX80......12/6/08 (OK)
43.Messenger..............37PX8.......16/6/08 (OK)
44.sotos65..................42PX80......17/6/08 (OK)
45.ALEXF.....................37PX80......20/6/08 (OK)
46.thana.....................37PX80......20/6/08 (OK)
47.svellinis...................37PX8.......21/6/08 (OK)
48.Ripclaw07...............37PX80.....24/6/08 (OK)
49.zoser......................42PX80.....25/6/08 (OK)
50.johnmixal................42PX80.....25/6/08 (OK)
51.malwnakos.............37ΡΧ80.....26/6/08 (ΟΚ)
52.christosmed............42PX80......27/6/08 (OK)
53.dterzakis.................37PX80......28/6/08 (OK)

ΙΟΥΛΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
54.tiborakos...................42PX80......02/7/08 (ΟΚ)
55.Θοδωρής Κ.................42PX80.....16/7/08 (OK)
56.markopoulos2008.......42PX8.......22/7/08 (OK)
57.wertyu5555................42PX8.......24/7/08 (OK)
58.tomtoub.....................37PX80......28/7/08 (OK)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
59.giorgos81..................37PX8......02/8/08 (OK)
60.SIA777.....................37PX80.....08/8/08 (ΟΚ)
61.V-PLAYER ................42ΡΧ80.....12/8/08 (OK)
62.gothrylos..................42ΡΧ80.....14/8/08 (OK)
63.gkatsogr...................42PX80.....14/8/08 (OK)
64.grgbv.......................42PX80......27/8/08 (OK)
65.Antonis_Sp...............42ΡX8......30/8/08 (OK)
66.Vrastaman................42PX80.....30/8/08 (ΟΚ)
67.aka Lamogio.............42PX80.....31/8/08 (OK)
68.nemos......................37PX8.......31/8/08 (OK)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
69.jayR.........................42PX8.......02/9/08 (OK)
70.gregkle.....................42PX80.....18/9/08 (OK)
71.Panos_gr..................42PX80......24/9/08 (OK)
72.dimp........................42PX80......29/9/08 (OK)
73.netmin909.................42PX80.....30/9/08 (OK)

ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
74.niknik.........................37PX8.......02/10/08 (OK)
75.mantsat.....................42PX80......03/10/08 (OK)
76.karakatsanisg............37PX80.....03/10/08 (OK)
77.neleot........................42PX80.....10/10/08 (OK)
78.-Γιώργος-.....................37PX8.......20/10/08 (OK)
79.pinelopy.....................37ΡΧ8........21/10/08 (10/3/09 κόκκινη κουκκίδα ορατή μόνο σε μαύρη οθόνη, εν αναμονή εξελίξεων)
80.marios19...................42PX80......21/10/08 (OK)
81.Keysersoze27............42PX80......21/10/08 (OK)
82.tsopanos59................42PX80......29/10/08 (OK)
83.mtf123........................37PX80......31/10/08 (OK)
84.tromb1.......................37PX80......31/10/08 (OK)

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
85.jbach.......................37PX80......01/11/08 (OK)
86.mike.morfini...............37ΡΧ8........06/11/08 (ΟΚ)
87.chrismath..................37PX8.......15/11/08 (OK)
88.warcon68..................37PX8.......25/11/08 (OK)
89.Jason Bourne 1971......42PX80.....29/11/08 (OK)
90.makis37....................42PX80......29/11/08 (OK)
91.maknitso...................42PX80......29/11/08 (OK)

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008
-----------------------------------------------------
92.fnikol........................37PX80......03/12/08 (OK)
93.Wanderer..................42PX80......04/12/08 (OK)
94.lionor........................42PX80......04/12/08 (OK)
95.ak170805..................42PX80......05/12/08 (OK)
96.Γιάννης Χ"γεωργίου.....42ΡΧ80......05/12/08 (ΟΚ)
97.Δημ. Δημητρακούδης....42ΡΧ80.....17/12/08 (ΟΚ)
98.margian.....................37PX8.......19/12/08 (OK)
99.ChristosT...................42PX80......19/12/08 (OK)
100.NtinNton...................42PX80.....20/12/08 (OK)
101.tsatasos...................42PX8.......20/12/08 (OK)
102.cigar.......................42PX80......21/12/08 (OK)
103.skarpege..................42PX80......22/12/08 (OK)
104.costas-zx.................42PX80......22/12/08 (OK)
105.runnerma.................42PX80......23/12/08 (OK)
106.Soumaxeridis............42PX80......23/12/08 (25/12 κίτρινη γραμμή στο panel, αντικατάσταση συσκευής 19/01) (OK)
107.axd528.....................42PX80......23/12/08 (13/02/09 στο άνοιγμα εμφανίζεται η πλαϊνή δεξιά μπάρα-εξαφανίζεται μετά από πέντε λεπτά, παραλαβή από service 17/02/09, επιστροφή 20/02/09 δεν χρησιμοποιήθηκε ανταλλακτικό, κάτι είχε ξεκουμπωθεί) (ΟΚ)
108.ln()..........................42PX80......27/12/08 (OK)
109.ln()..........................42PX80......27/12/08 (OK)
110.stef..........................37PX8........30/12/08 (OK)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009
-----------------------------------------------------
111.charos.....................42PX80......02/01/09 (OK)
112.Photis......................42PX80......03/01/09 (OK)
113.argifot.....................42PX80......05/01/09 (OK)
114.Napolitano.................42PX8........09/01/09 (OK)
115.firefrog.....................42PX80.....10/01/09 (OK)
116.ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.....42ΡΧ80.....15/01/09 (ΟΚ)
117.SoCiaL.....................42PX80.....17/01/09 (OK)
118.driver4.....................42PX80.....20/01/09 (OK)
119.yan73......................42PX80.....20/01/09 (OK)
120.vasvas100................42PX80.....21/01/09 (OK)
121.takispapa.................37ΡΧ80......21/01/09 (ΟΚ)
122.nutsis.......................42PX80.....23/01/09 (OK)
123.PaULy......................42PX80......24/01/09 (24/01 κίτρινη γραμμή στο panel, αντικατάσταση συσκευής 26/01) (OK)
124.elperg.......................42PX80.....25/01/09 (OK)
125.cobi..........................37PX80.....26/01/09 (OK)
126.mimis........................42PX80.....27/01/09 (OK)
127.petros37...................42PX80.....28/01/09 (OK)
128.godjet.......................42PX80.....30/01/09 (OK)

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009
-----------------------------------------------------
129.kapasigma.....................42PX80......07/02/09 (OK)
130.creed...........................42PX80......07/02/09 (OK)
131.atermon........................42PX80......08/02/09 (OK)
132.ΧΡΗΣΤΟΣΜ....................42ΡΧ80......10/02/09 (ΟΚ)
133.Fury.............................42ΡΧ8....... 10/02/09 (ΟΚ)
134.kanari...........................42ΡΧ80......1 0/02/09 (ΟΚ)
135.nick2001.......................42ΡΧ8........11/02/09 (ΟΚ)
136.nikos.s..........................42PX80......1 1/02/09 (OK)
137.nikos.s..........................42PX80......1 1/02/09 (OK)
138.Pink Panther...................42PX80......14/02/09 (OK)
139.ΚΥΡΚΟΣ Χ......................42ΡΧ80......17/02/09 (ΟΚ)
140.alekosg..........................42PX80......1 7/02/09 (OK)
141.ppdc.............................42PX80......1 8/02/09 (OK)
142.yiorgostz........................42PX80......1 9/02/09 (OK)
143.harisma23.......................42PX8........2 1/02/09 (OK)
144.Vstrom...........................42PX8........ 21/02/09 (OK)
145.stgeo.............................42PX80...... 27/02/09 (OK)

ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
-----------------------------------------------------
146.Phaethon1977.................42PX80.......06/03/09 (OK)

ΜΑΪΟΣ 2009
------------------------------------------------------
147.ptzelepis.........................42ΡΧ8....... .08/5/09 (ΟΚ)

148.ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ..42PX80
149.Γιώργος Λιόλιος
150.lemon
151.Vrastaman
152.barr
153.manva
154.voxson
155.louisdiablo
156.dterzakis


42ΡΧ80.....96/147 μέλη....
37ΡΧ80.....23/147 μέλη....
42ΡΧ8.......13/147 μέλη....
37ΡΧ8.......15/147 μέλη....

==================================================================
 
Last edited:

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μπράβο φίλε. Καλές θεάσεις και ευχαριστούμε για το πολύ καλό review. :SFGSFGSF:

Αναμένουμε και καμιά φωτογραφία να δέσει το γλυκό :D
 

mezzanine

AVClub Enthusiast
19 June 2006
744
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ευχαριστούμε για το πολύ καλό review. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω την 37αρα για το σαλόνι.
 

GeoGeoGeo

Supreme Member
28 March 2007
3,498
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ευχαριστούμε για το review και καλορίζικη!
 

gzoun

AVClub Addicted Member
8 March 2008
1,957
Αθήνα-Μενίδι
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλοριζικη και απροβληματιστη.Ειδες τι δουλεια κανει το φιδοσκινο στο επιπλο.
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αυτό ήταν αντιφιδόσκοινο φερμένο από τα βάθη της Ινδίας και την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Φίλε czoun, απλά καταπληκτικό και λεπτομερέστατο review! :SFGSFGSF:

Βάλε και καμιά φωτογραφία όποτε μπορείς να δούμε το ΜΩΡΟ!!! :worshippy:
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Οι φωτο από αύριο που θα έχω την ψηφιακή.
 

stephane

Senior Member
13 February 2007
412
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Είμαι πεπεισμένος πως η Panasonic απλά είναι top για αυτό που προσφέρουν
Σίγουρα δεν παίζονται!!!!
 

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Καλοριζικη κι απο μενα. Επειδη αρκετοι εχουμε πλεον παραγγειλει το συγκεκριμενο μοντελο, οταν με το καλο ερθει ο Καστρουνης τις ρυθμισεις εικονας θα τις χρειαστουμε κι εμεις που ειμαστε απο πιο μακρια.
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι το ΡΑΤ, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η τηλεόραση είναι εντελώς αθόρυβη στο άνοιγμα - κλείσιμο, αθόρυβη κατά την λειτουργία και δεν ζεσταίνεται με τίποτα!!!!!
 

Αντωνης Β

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,520
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

άντε καλορίζικη.

πως νιώθεις που άνοιξες νήμα που θα μαζέψει ίσα με 2000 replies??? -bye-

να δούμε και καμία φώτο.
 

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,864
Αττική
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Μετά από αυτό το εξαιρετικό review του φιλου μας υποβάλλω και επισήμως στον διαχειριστή της κατηγορίας την παραίτηση μου από πρόεδρος του κομματος των αναποφάσιστων, και προχωρώ παραυτα προς αγορά

Ποτε έρχονται οι 46άρες είπαμε ?
 

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,864
Αττική
Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

άντε καλορίζικη.

πως νιώθεις που άνοιξες νήμα που θα μαζέψει ίσα με 2000 replies??? -bye-

να δούμε και καμία φώτο.

Λιγα έβαλες (εκτός εαν αναφέρεσαι στις 2-3 πρώτες εβδομάδες)

Αν η εν λογω TV δεν παρουσιασει φιδια μύδια κλπ , προβλέπω λίστες αναμονής -bye--bye-
 

Psixakias - MAKRO

AVClub Enthusiast
2 November 2007
1,081
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

αμαν με τα φίδια....δηλαδή η PX70 εμφάνισε φίδια και το αναφέρετε συνέχεια???
 

tazz

Senior Member
23 February 2008
319
Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

αμαν με τα φίδια....δηλαδή η PX70 εμφάνισε φίδια και το αναφέρετε συνέχεια???

Φίδια δεν εμφάνισε, εμφάνισε όμως κάτι γραμμές νααααα, με το συμπάθειο...