Παράνοια — Wilderness

 • Αγαπητοί φίλοι

  Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2024

  Την Κυριακή, 3/3/2024 και ώρα 14:00 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2024.

  Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

  Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ψηφιστε την σειρα


 • Total voters
  0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
wilderness-poster.gif
wildern0.jpg

Παράνοια:violent-smiley-008:
Wilderness
Εναλλακτικός τίτλος: Κυνηγός και φύση
Χώρα: Ηνωμένο Αδελφάτο
Έτος: 2006
Είδος: Αιματοχυσία
Σκηνοθεσία: Μιχαλάκης Μπασετ
Παίζουν: Με την υπομονή μας
Διάρκεια: 94
Κι εδώ βέβαια έχουμε ένα σπάνιο δείγμα dvd με όλα τα προηγμένης τεχνολογίας και ελληνικής καινοτομίας χαρακτηριστικά στην εικόνα και τον ήχο που μας κάνουν ν απολαύσουμε αυτό το θεϊκό φιλμ στο έπακρο. (και πάλι Σπεντζος) Για να καταλάβετε τι ταινιάρα σας προτείνω σας λέω ότι αν είχε καλύτερους ηθοποιούς, καλύτερο σκηνοθέτη , εξυπνότερο σενάριο, πλουσιότερα σκηνικά , καλύτερα εφε και καμιά 100 -150 χιλ δολάρια παραπάνω στο αρχικό της κόστος , θα αποτελούσε το απόλυτο θρίλερ των τελευταίων 200 χρόνων.

Έχει βάλει σκοπό να τους ξεκάνει με όσο πιο σαδιστικό τρόπο γίνεται.

Μια χούφτα τσογλάνια μεταφέρονται απ το σωφρονιστικό ίδρυμα όπου βρίσκονταν σε ένα ερημικό νησί με σκοπό να γίνουν καλά παιδιά υπό την επιτήρηση ενός σκληροτράχηλου φύλακα. . Εκεί θα βρουν όλως τυχαίος τρία γκομενάκια που τάχα μου και καλά κάνουν κατασκήνωση. Όμως το νησί αυτό δεν είναι τελικά και τόσο έρημο αφού αμέσως θ αρχίσουν να νιώθουν την παρουσία κάποιου μανιακού που έχει βάλει σκοπό να τους ξεκάνει με όσο πιο σαδιστικό τρόπο γίνεται. Το κυνήγι μόλις έχει αρχίσει και αναμένετε εύκολο , μα πάρα πολύ εύκολο για το κυνηγό.

wilderness_frame01.jpg