Παρουσίαση Wii / Hilton Athens

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Η αλλιώς η χαρά του παιδιού! Δεκάδες κονσόλες, η καθεμιά με διαφορετικό παιχνίδι, και κάθε ηλικίας κόσμος να κρατάει ενα ασύρματο άσπρο χειριστήριο που άλλος νομιζε οτι ειναι ρακέτα, άλλος μπάλα του bowling και άλλος τιμόνι!

Πραγματικά εντυπωσιακός χειρισμός, τελείως πρωτόγνωρος θα έλεγα. Τα γραφικά μας τα χάλασαν λίγο όμως. Δεν ξερω εάν ειναι ακόμα αρχικές εκδόσεις των παιχνιδιών όπως μας έλεγαν οι nintendo-people εκει, αλλά περίμενα καλύτερα όταν εχεις να αντιμετωπίσεις θεριά ανήμερα σαν το PS3. Βεβαια, μιλάμε για ~250 οπότε μην τα θέλουμε και όλα!

Το σίγουρο ειναι πάντως οτι εσύ και η παρέα σου θα διασκεδάσεις πολυ περισσότερο με το Wii έστω και αν απέναντι σου εχεις τα τρομερά γραφικά του PS3!
 
18 June 2006
362
__Είχα πάει στο event (μάλιστα είχα επιλεγεί και ως Wii Ambassador -τα παιδιά που έδειχναν το Wii στον κόσμο- αλλά λόγω υποχρεώσεων τελικά το ακύρωσα και πήγα απλά ως επισκέπτης).

__Πολύ καλή κίνηση -πέρασα πολύ ωραία. Γελάσαμε ΠΑΡΑ πολύ (ειδικά στο box που ξύπνησε μέσα μου ο Μπαλμόα και κάθε φορά που έριχνα στους άλλους νοκ-άουτ, τραγουδούσα το κεντικό θέμα της ταινίας... :grinning-smiley-043 ). Οποιος ενδιαφέρεται ΕΔΩ, μπορεί να βρει πολλές φωτογραφίες απ' την εν λόγω εκδήλωση... :ernaehrung004:


__Να και μία με εμένα να διαπρέπω στο Tennis ("μα ποιος είσαι, ο ΑγκάΘι?!"):

PICT0010.jpg