Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Γιώργος Κυριακαράκος" data-source="post: 1058785482" data-attributes="member: 18"><p>Όντως έχουν σταματήσει να αναγράφουν, αλλά είναι εύκολο να το δεις αφαιρώντας 1 χρόνο από την ημερομηνία λήξης μιας και οι περισσότεροι από Ελληνικά roasteries δίνουν 1 χρόνο μετά.</p><p>Έχω ξενερώσει που πολλές φορές έχω πάρει βιομηχανοποιημένους (πχ. Hausbrandt) και είναι πιο φρέσκοι από ελληνικούς (έχω ξενερώσει για τους Ελληνικούς και έχω χαρεί ιδιαίτερα για τους άλλους...). Επίσης νομίζω ότι όλοι έχουν τσιμπήσει στις τιμές ή έχουν μικρύνει τις ποσότητες στη συσκευασία.</p><p></p><p>Για τους φρέντο έχω καταλήξει πως το κρύο κόβει πολλά από αρώματα και γεύσεις και μπορώ να απολαύσω μέτρια προς άσχημα εσπρεσσάκια που δεν θα μου άρεσαν ιδιαίτερα ζεστά. Λογικό βέβαια...</p><p></p><p>Ο Ταλούμης πάντως (ΤΑΦ) συνήθως ψήνει την παραγγελία σου πριν τη στείλει στους μονοποικιλιακούς, ενώ και ο Pianneta Blue είναι συνήθως κάπου 1 εβδομάδα παλιός, ότι πρέπει δηλαδή να τον χρησιμοποιήσεις άμεσα. Αυτό είναι το go to χαρμάνι για μένα όταν δεν θέλω να ψάξω.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Γιώργος Κυριακαράκος, post: 1058785482, member: 18"] Όντως έχουν σταματήσει να αναγράφουν, αλλά είναι εύκολο να το δεις αφαιρώντας 1 χρόνο από την ημερομηνία λήξης μιας και οι περισσότεροι από Ελληνικά roasteries δίνουν 1 χρόνο μετά. Έχω ξενερώσει που πολλές φορές έχω πάρει βιομηχανοποιημένους (πχ. Hausbrandt) και είναι πιο φρέσκοι από ελληνικούς (έχω ξενερώσει για τους Ελληνικούς και έχω χαρεί ιδιαίτερα για τους άλλους...). Επίσης νομίζω ότι όλοι έχουν τσιμπήσει στις τιμές ή έχουν μικρύνει τις ποσότητες στη συσκευασία. Για τους φρέντο έχω καταλήξει πως το κρύο κόβει πολλά από αρώματα και γεύσεις και μπορώ να απολαύσω μέτρια προς άσχημα εσπρεσσάκια που δεν θα μου άρεσαν ιδιαίτερα ζεστά. Λογικό βέβαια... Ο Ταλούμης πάντως (ΤΑΦ) συνήθως ψήνει την παραγγελία σου πριν τη στείλει στους μονοποικιλιακούς, ενώ και ο Pianneta Blue είναι συνήθως κάπου 1 εβδομάδα παλιός, ότι πρέπει δηλαδή να τον χρησιμοποιήσεις άμεσα. Αυτό είναι το go to χαρμάνι για μένα όταν δεν θέλω να ψάξω. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…