Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Maestro" data-source="post: 1058864134" data-attributes="member: 1746"><p>Μακάρι να ήμουν, δεν το πετυχαίνω πάντα. Είναι δύσκολο, και το Α και το Ω είναι η υφή στο γάλα. Ξεκίνησα να έχω σχετική επιτυχία όταν βρήκα τη σωστή θέση και γωνία για το φυσιτήρι, αλλά ακόμα κι αν το κάνεις αυτό σωστά, μετά τα +/- λίγα δευτερόλεπτα είναι κρίσιμα για το αν θα γίνει το γάλα όπως θες (σαν μπογιά περίπου σε υφή), παραφουσκώσει (πιο πηχτό από το επιθυμητό, με τεράστια κομμάτια αφρού), ή παραγίνει νερουλό.</p><p></p><p>Χρησιμοποιώ γενικά lactose-free γάλα. Δεν το έχω ανάγκη (νομίζω) αλλά το βρίσκω πολύ πιο ελαφρύ και εύπεπτο, ενώ έχει και ένα hint γλυκιάς γεύσης σε σχέση με το κανονικό (δε βάζω ποτέ ζάχαρη).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maestro, post: 1058864134, member: 1746"] Μακάρι να ήμουν, δεν το πετυχαίνω πάντα. Είναι δύσκολο, και το Α και το Ω είναι η υφή στο γάλα. Ξεκίνησα να έχω σχετική επιτυχία όταν βρήκα τη σωστή θέση και γωνία για το φυσιτήρι, αλλά ακόμα κι αν το κάνεις αυτό σωστά, μετά τα +/- λίγα δευτερόλεπτα είναι κρίσιμα για το αν θα γίνει το γάλα όπως θες (σαν μπογιά περίπου σε υφή), παραφουσκώσει (πιο πηχτό από το επιθυμητό, με τεράστια κομμάτια αφρού), ή παραγίνει νερουλό. Χρησιμοποιώ γενικά lactose-free γάλα. Δεν το έχω ανάγκη (νομίζω) αλλά το βρίσκω πολύ πιο ελαφρύ και εύπεπτο, ενώ έχει και ένα hint γλυκιάς γεύσης σε σχέση με το κανονικό (δε βάζω ποτέ ζάχαρη). [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…