Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Message
<blockquote data-quote="Maestro" data-source="post: 1058911586" data-attributes="member: 1746"><p>Αυτό που δείχνει το link είναι αυτό που λέμε pour over (ή Chemex). Καθόλου μπελαλίδικο δεν είναι, το κάνω καθημερινά για τον απογευματινό μου καφέ και η διαδικασία είναι θέμα 5 λεπτών. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πιεις καφέ φίλτρου διατηρώντας τα όποια σπέσιαλ γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ. Φυσικά, χρειάζεται σωστή κοπή (στο σωστό, χοντρό μέγεθος), το οποίο ξέρουν να το κάνουν στα σχετικά μαγαζιά αν δεν έχεις ο ίδιος μύλο.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maestro, post: 1058911586, member: 1746"] Αυτό που δείχνει το link είναι αυτό που λέμε pour over (ή Chemex). Καθόλου μπελαλίδικο δεν είναι, το κάνω καθημερινά για τον απογευματινό μου καφέ και η διαδικασία είναι θέμα 5 λεπτών. Είναι ο καλύτερος τρόπος να πιεις καφέ φίλτρου διατηρώντας τα όποια σπέσιαλ γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ. Φυσικά, χρειάζεται σωστή κοπή (στο σωστό, χοντρό μέγεθος), το οποίο ξέρουν να το κάνουν στα σχετικά μαγαζιά αν δεν έχεις ο ίδιος μύλο. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
AVClub Lounge
Επί παντός
Περί espresso... (μηχανές, μύλοι, εκχύλιση και άλλα όμορφα)
Top
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…