Ποιο DVD Recorder στα 200 περίπου ευρώ να αγοράσω;

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Απάντηση: Re: Ποιο DVD Recorder στα 200 περίπου ευρώ να αγοράσω;

δεν θέλω να σε απογοιτέυσω αλλά μάλλον δεν παίρνεις κανένα ΑΞΙΟΛΟΓΟ.! Πέρσι μια φίλη μου είχε πάρει (εντάξει θα μου πεις ότι τότε ήταν πιο ακριβά) πλήρωσε 190 Ε. περίπου και τελικά βγήκε "μάπα"! Το χρησιμοποιεί μόνο για να βλέπει αφού το να προγραμματίσει κάποιο έργο θέλει πάρα πολύ ώρα, αρκετά άγραφα dvd τα καταστρέφει.... Μιλάμε για άγνωστη μάρκα από κάποιο πολυκατάστημα αλυσίδας....
Να ξέρεις ότι στο εμπόριο ότι πληρώνεις, παίρνεις!
Προσπάθησε να πάρεις ένα καλό αξιόλογο και αξιόπιστο παρά κάποιο άγνωστο φτηνό και να κλαις μετά τα λεφτά σου....
:grandpa:
 

hariskar

Established Member
5 July 2006
287
Καβάλα
Με 200 ευρώ από το eshop.gr βρήκα ένα Sony. Δε θέλω να πάρω καλό προς το παρόν. Θέλω ένα φθηνό για κάποιο διάστημα μέχρι να πάρω το καλό (που θα παίζει και Blue Ray).
 

mitnik

Established Member
20 June 2006
266
Θα πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε recorder με σκληρό.
Δεν θα το μετανιώσεις.
Μπορεί η διαφορά τιμής τους να είναι γύρω στα 100 ευρώ αλλά η διαφορά στη λειτουργικότητα και στις ευκολίες τους είναι μέρα με τη νύχτα.
 

hariskar

Established Member
5 July 2006
287
Καβάλα
Τα 100 ευρώ δεν είναι το πρόβλημα (αν και τα 300 είναι μάλλον αρκετά για ένα dvd recorder που το θέλω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), όμως στην τιμή αυτή που λες το μόνο πλεονέκτημα σε σχέση με το Panasonic DMR-ES15 είναι ο σκληρός, ενώ όλα τα άλλα είναι χειρότερα. Έτσι μάλλον λέω να προτιμήσω καλύτερες επιδόσεις χωρίς σκληρό.