Ποιότητα εταιρείας

karatron

New member
26 May 2011
8
Καλησπέρα

Θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες σχετικά με το ποια από τις παρακάτω εταιρείες θεωρείται πιο ποιοτική, όσον αφορά τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις Headend ξενοδοχείων.

FUBA, IKUSI, POLYTRON

Υπάρχουν άραγε διακριτές διαφορές στην ποιότητα (πχ Mercedes - Dacia) ή δεν δικαιολογούνται μεγάλες διαφορές τιμών.

Ευχαριστώ
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: ποιότητα εταιρείας

Αυτό που ζητάς φίλε είναι λίγο δύσκολο. Κάθε εταιρία από αυτές που ανάφερες έχει μια τεράστια γκάμα προίόντων στον κατάλογο της, που άλλα είναι κορυφαία, αλλά είναι πάτος, αλλά τα έχει φτιάξει η ίδια και άλλα έχουν αγοραστεί από άλλες κορυφαίες ή αντίθετα κινέζικες εταιρίες, με διαφορετικές φυσικά τιμές. Άρα αν μιλάμε για εταιρίες, δεν γίνεται να κάνεις τέτοιου τύπου κριτική. Αν θες ανάφερε προϊόντα για να μιλήσουμε. Ας πούμε π.χ. τα κάτοπτρα της Fuba είναι άπαιχτα, αλλά όχι και τα LNB τους π.χ. που είναι κινέζικα ΟΕΜ. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες.
 

karatron

New member
26 May 2011
8
Re: ποιότητα εταιρείας

καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σου
αναφέρομαι στα συστήματα headend των εταιριών αυτών, για λήψη δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών καναλιών (ξενοδοχειακά συστήματα), εξαιρώντας όλα τα περιφερειακά (κεραίες, LNB, καλώδια, κλπ)
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: ποιότητα εταιρείας

Νομίζω ότι η σειρά ποιότητας ως προς τις λειτουργίες και τις ευκολίες είναι IKUSI, POLYTRON, FUBA. Από ποιότητα υλικών θα έλεγα POLYTRON, IKUSI, FUBA.