Πόσοι από εσάς?...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
...έχετε dedicated HTPC και πόσοι multimedia? Έτσι από περιέργεια γιατί εγώ μετά από άπειρα χρόνια ενασχόλησης pc που ποτέ δεν ήταν dedicated κουράστηκα με τα τρεξίματα και το παράτησα.
 

Simos.I

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
22,628
Southern Coast of Tavros beach
Το σπόρ θέλει να το αφιερώσεις πολύ χρόνο γιατί πάνω από όλα απευθύνεται σε μερακλήδες χοπμίστες για όλς τους υπόλοιπους τώρα πιά υπάρχουν οι έτοιμες λύσεις που προσφέρουν πολλά μαγαζιά του χώρου.
Ενας λόγος που ασχολήθηκε με το π.σι είναι το HTPC, ωστόσο μέχρι στιγμής επειδή η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς δεν έχω κάνει κάτι της προκοπής.
Είμαι φανατικός των multimedia και παρακολουθώ είτε από το avforum / avclub όλα τα παιδιά που γράφουν για τις εξελίξεις και περιμένω το Φώτη για την παρουσίαση του HTPC αλλά THETA!!!!!
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
Eγώ πραγμάτικά κουράστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και επέλεξα την λύση των ξεχωριστών μηχανημάτων και ας ξέρω ότι ένα dedicated μπορεί να βγάλει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Nομίζω είναι το μέλλον κάτι τέτοιες μονάδες αλλά αυτά τα pc και τα installation τους βρε παιδάκι μου... πολύ αρχείο...