Προενίσχυση Ηχου στο Αυτοκίνητο

ACHERAS

New member
2 November 2006
2
Ελπίζω να με βοηθήσετε για τον προενισχυτή που χρειάζομαι.
Η κατάσταση έχει ως εξής:
Έχω ένα Citroen C4. Αφού κατέβασα από το Ιντερνετ τα σχέδια της πίσω όψης του στερεοφωνικού, έβγαλα από το Auxiliary, καλώδιο με stereo βύσμα 3,5 mm το οποίο συνέδεσα με το κινητό μου, μέσω του handsfree που καταληγει σε υποδοχή 3,5mm. Στη συνέχεια, στη Citroen μου ενεργοποίησαν την επιλογή του auxiliary από το source του στερεοφωνικού.
Έτσι τώρα έχω το κινητό μου για MP3 Player στο αυτοκίνητο ενώ έχω και ανοιχτή ακρόαση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ένταση του ήχου που παίρνω από το κινητό είναι χαμηλότερη από αυτή που βγάζει το CD και το ραδιόφωνο. Σκέφτηκα λοιπόν να παρεμβάλω έναν μικρό ενισχυτή πριν το στερεοφωνικό και να ρυθμίσω την ενίσχυση ωστε να ισοσταθμίσω τα επίπεδα μεταξύ των διαφορετικών πηγών.
Ένα τέτοιο ενισχυτάκο δεν κατάφερα να βρω, τουλάχιστον στον Πειραιά που μένω. Θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ.
 

tasanto

AVClub Addicted Member
31 August 2006
1,692
Athens
Φιλε μου ειναι ευκολο να μου πεις σε ποιο σαιτ βρηκες αυτα τα στοιχεια,θελω να κανω κατι αναλογο σε ενα πεζο.
 

n_olympios

Supreme Member
17 June 2006
3,502
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω την εντύπωση πως υπάρχει δυνατότητα να φέρεις την ένταση στα ίδια επίπεδα μέσα από το μενού (ή με τη σύνδεση του εγκεφάλου στο συνεργείο)...