Πρόσκληση συμμετοχής

18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη


8ο Διεθνές Πανόραμα
Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο
(2-9 Δεκεμβρίου 2006)Η Λέσχη Κινηματογράφου του Τομέα Πολιτισμού του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο κινηματογραφικό της φεστιβάλ -8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών- που φέτος θα λάβει χώρα από 2 έως 9 Δεκεμβρίου 2006.

Το «Πανόραμα» είναι ανοιχτό σε ταινίες κάθε είδους και διάρκειας ως 120´ για τις μεγάλου μήκους, ως 40´ για τις μικρού μήκους και ως 90´ για τα ντοκιμαντέρ
Όλες οι ταινίες θα πρέπει να είναι υποτιτλισμένες στα Αγγλικά και να αποσταλούν σε κόπια VHS ή DVD (ανεξαρτήτως του αρχικού φορμά παραγωγής τους) στην διεύθυνσή μας, έως και την 15η Νοεμβρίου 2006 (σφραγίδα Ταχυδρομείου).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προμηθευτείτε την αίτηση συμμετοχής για το 8ο Πανόραμα του ΕΚΘ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ekth.gr. Μπείτε στο Μενού Πολιτισμός κάνοντας κλικ.
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να κατεβάσετε απ' την ιστοσελίδα μας την φόρμα συμμετοχής για το Πανόραμα του ΕΚΘ, απλώς στείλτε μας μαζί με την ταινία σας, όσα στοιχεία θεωρείτε σημαντικά γι' αυτήν (π.χ. σύντομη περίληψή της, είδος, φορμά παραγωγής, διάρκεια, λεπτομέρειες για την παραγωγή κ.λ.π).

Η διεύθυνση αποστολής των ταινιών είναι:

Για το
8ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ & Βίντεο Ε.Κ.Θ.
Κινηματογραφική Λέσχη- Τομέας Πολιτισμού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου
Αριστοτέλους 32
Τ.κ. 54631
Θεσσαλονίκη