Προτασεις για αγορα βιντεοκαμερας μεχρι 150e

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,714
προσοχή όμως η sanyo FH1 & HD2000 δίνουν ''κινηματογραφική'' εικόνα, δηλαδή αυξημένα χρώματα και υψηλό κοντράστ, κάτι που δεν αρέσει σε όλα τα μάτια.
Άλλο μεγάλο μείον είναι η μετριότατη ηλεκτρονική σταθεροποίηση.
 

dimos1968

New member
13 May 2009
21
yiannakas
την έχω δει.... μέτρια ανάλυση σε καλό φως, άθλια το βράδυ, τόσο άθλια που ακόμα και η κόμπακτ μου βγάζει καλύτερα.

!!!!
Δεν ξέρω αν έχεις δουλέψει την panasonic και μιλάς εμπειρικά. Εγώ την αγόρασα πριν 2 μήνες και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή της. Δεν ήθελα εξαρχής να διαθέσω πάνω από 500 Ε για hd πακέτο. Αν τώρα σε ακραίες περιπτώσεις δεν τα καταφέρνει καλά είναι εις γνώσιν μου. Αν έψαχνα για το τέλειο κυνηγώντας την τεχνολογία και την σούπερ απόδοση θα "έπαιρνα" τελικά τη δουλειά των επαγγελματιών φωτογράφων, δεν είναι αυτός ο σκοπός κάθε ερασιτέχνη που θέλει απλώς να κάνει μια καλή βιντεοσκόπηση.
Επιγραμματικά νομίζω πως είναι μια value for money επιλογή.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις άλλα 200 και να αγοράσεις την Canon HV30 και να μην αγχώνεσαι για τίποτα. Αν πάρεις κάτι πιο φθηνό και πιο χάλια σε εικόνα, θα καταλήξεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξαναψάχνεις για νέα αγορά και τότε θα σου βγει το συνολικό κόστος πολύ μεγαλύτερο. Οπότε καλύτερα δώσε κάτι τις παραπάνω τώρα και πάρε κάτι που θα σου κρατήσει για χρόνια ;)

Φυσικά έχει βγει και το νεότερο μοντέλο, Canon HV40, αλλά είναι κοντά στα 1000 και είναι εκτός των ορίων του μπάτζετ σου...
 

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,714
αναλόγως τι θέλουμε παιδιά...
αν έβγαζα βίντεο σε κίνηση, πχ μέσα απο αυτοκίνητο, θα προτιμούσα την πανασονικ sd9 λόγω του ccd και του οπτικου σταθεροποιητή. Διαφορετικά θα πήγαινα στην sanyo, αν ήθελα να βγάλω βραδυνά, σπορ (λόγω των 60 καρέ) και είχα σταθερό χέρι ή την έβαζα σε τρίποδο
 

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
μου φαινετε οτι ολο και ανεβαινω σε τιμη. Βρικα στο public.gr την sony sr11 με 670ε. Αξιζει να την παρω η ειναι πλεον παλιο μοντελο καθως στο site της sony εισα οτι εχουν βγαλει καινουρια μοντελα.
 

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
canon hf100 vs sony sr11 ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη? Εκει μεχρι 670 υπαρχει καποια καλυτερη απο αυτες?
 

carpe_diem_rj

Senior Member
22 October 2007
376
Telika o exthros tou kalou einai to kalutero.
Ekei pou den eixa arketa xrhmata telika vrika kai mporw na parw kati polu kalutero .To polu mexri 700e.

Exw sinxistei vlepw videakia apo youtube diavazw apo polla forum kai den xerw ti na kanw. (Alitheia otan blepw se HD videio apo youtube se 24 othoni apo imac auth einai h pragmatiki eikona thw kameras? )

Eida kai gia thn canon hv30 alla ap oti eida grafei se diakaki?

Egw thelw na kanw epexergasia se upologisth ...se imac sygekrimena. Ti proteineis esi?

Sygnwmh gia to greeklish alla grafw apo to iphone.