Προτάσεις για Sound Bars

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2023 την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

xamurabi

AVClub Addicted Member
9 February 2007
1,650
By the Lake
O τίτλος νομίζω είναι σαφής.

Μετά από 15 χρόνια συνύπαρξη με τα Wherfedale Valdus και μην αντέχοντας την γρίνια της γυναίκας μου για το μέγεθός τους, αποφάσισα να εξετάσω τη λύση των sound bars ως πιο μια πιο chic παρουσία κάτω από την 40" Sony μου παίζοντας ταινίες και μουσική από το HTPC μου. Ο ενισχυτής μου είναι παλιός αναλογικός πεντακάναλος και δεν θα χρησιμοποιείται πια, μιας και τα 5 ηχεία μου τίθενται σε αχρηστεία (κεντρικό και 2 πισω SONY εκτός βέβαια των μπροστινών Valdus. SW δεν χρειάστηκα ποτέ με τα Valdus) Ξέρω πως η μετάβαση από τη HiFi φάση σε φάση sound bar είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια αλλά έλα που η γρίνια έχει φέρει σε αχρηστία το σημερινό σύστημα. (κάπου αλλού θα το χρησιμοποιήσω δε μου γλυτώνει)

Με άλλα λόγια θέλω ένα all in one sound bar σύστημα, 2 κάναλο ή πολυκάναλο με το SW του βεβαίως (2.1 και πάνω) καθώς και να έχει μερικές σύγχρονες δυνατότητες όπως δυνατατότητα μεταφοράς 3D μέσω HDMI κλπ.

Δεν έχω καθόλου άποψη για το θέμα ούτε έχω ακούσει πολλά συστήματα για να συγκρίνω! Για τιμή δεν το συζητώ καθόλου για περισσότερα από 400-500 και για ότι κάτσει κάτω από τα 300 , πετώ τη σκούφια μου.

Ποιός καλός φίλος θα έχει την ευγενή καλοσύνη να με κατευθύνει σχετικά?