Πρόβλημα με LG DR-389 dvd-recorder

alsakari

New member
4 September 2007
48
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω τα φώτα σας σε ενα πρόβλημα που έχω.Μέχρι τώρα ήμουν ο "ευτυχής" κάτοχος μιας CRT 27" και ενος VHS-VIDEO.Ολα τα τηλεοπτικά κανάλια τα έπιανα τζάμι.Επειδή όμως το video παρέδωσε το πνεύμα,είπα να αναβαθμιστώ και να πάρω το Dvd-recorder της LG(DR-389).Δυστυχώς όμως υπάρχει πρόβλημα στον συντονισμό των καναλιών.Αρκετά εχουν συντονιστεί με άψογη εικόνα,αλλά και άλλα που έχουν από πολλά,έως πάρα πολλά χιόνια.Δοκίμασα τα πάντα.Ξανά συντονισμό,μικροδιόρθωση εικόνας,αλλαγή καλωδίων,τπτ.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Καμία γνώμη πριν καλέσω τον τεχνικό?
 

gorillaz_gr

Established Member
14 April 2010
111
Αθήνα
καλό θα είναι να ελεγξεις τις συνδέσεις σου. κάθε συσκευή έχει διαφορετικές "αντιστασεις" και μπορεί για την νέα σου συσκευή να χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση στα "αδυναμα" σήματα. Επίσης θα πρέπει να κάνεις ξεκαθάρισμα των καναλιών. Τα αναλογικά κανάλια ίσως έχουν και 2η καλύτερη συχνοτητα , που μπορεί να την έχει αποθηκεύσει η συσκευή λίγο πιο "κατω".
Επίσης το σωστό είναι η κεραία να "κουμπώνει" πρώτα στο DR389 και μετά να πηγαίνει στην τηλεόραση.
Εφοσον καποιες συχνότητες είναι πολυ καθαρές, άρα δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου, αλλα είναι θέμα ποιότητας σήματος, και χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις.