Προβλημα με προβολεα !!!!

martinlogan

New member
5 July 2006
4
Εχω εναν προβολεα philips ο οποιοσ δεν εχει λαμπα και πρεπει να εχει καποιο προβλημα γιατι παρατηρισα οτι ενα βισμα εχει βγει απο καποια υποδοχη εσωτερικα . Μηπως καποιος ξερει που μπορω να τον παω για ελεγχο - επισκευη εκτος της αντιπροσοποιας ? ( σε καποιον μαστορα ...)

ευχαριστω εκ των προταιρων ...
 
17 June 2006
1,443
Άλιμος
Έχω την εντύπωση οτι εάν υπολογίσεις το κόστος της λάμπας και της επισκευής-ελέγχου, θα πρέπει να το σκεφτείς λίγο, μήπως συμφέρει να πάρεις άλλον του κουτιού. Πρίν τον πάς για μάζεμα, κοίταξέ το κι αυτό.
Τώρα, για σέρβις δεν ξέρω κάποιο μέρος.
 
18 June 2006
8,258
Θεσσαλονίκη
Πιο μοντέλο της Philips έχεις? Η εταιρία έχει σταματήσει να παράγει προβολείς και τα τελευταία κομμάτια που υπάρχουν στο εμπόριο κοστίζουν από 300€ . Πιο φθηνά κι από την λάμπα.. Γνώμη μου είναι να τον αποσύρεις και να κοιτάξεις για κανένα πιο καινούριο μοντέλο το πολύ μέχρι 1000€ που θα παίζει πολύ πολύ καλύτερα .
 

martinlogan

New member
5 July 2006
4
αυτο λεω να κανω και εγω . παντως δεν γνωριζεται καποιον να επισκευαζει ηλεκτρονικα και ισως προβολεις ?

ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως.
 
16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Κώστας Ποτακίδης seven said:
Πιο μοντέλο της Philips έχεις? Η εταιρία έχει σταματήσει να παράγει προβολείς και τα τελευταία κομμάτια που υπάρχουν στο εμπόριο κοστίζουν από 300 . Πιο φθηνά κι από την λάμπα.. Γνώμη μου είναι να τον αποσύρεις και να κοιτάξεις για κανένα πιο καινούριο μοντέλο το πολύ μέχρι 1000 που θα παίζει πολύ πολύ καλύτερα .

Ποιος κοστιζει 300 και που Κωστα?
 

G. Sakkas

Established Member
18 June 2006
153
Πάντως στη Philips κατά κανόνα δεν πολυασχολούνται. Σου δίνουν μία καλή έκπτωση για αντικατάσταση με κάποιο δικό τους μοντέλο (που να είναι στη γραμμή παραγωγής ) και αυτό είναι. Take or live it !!!
Έτσι δοκίμασε κανά μάστορα (για τη τιμή των όπλων) και είτε λόγω υψηλού κόστους επισκευής είτε λόγω μη δυνατότητας επισκευής του ψάξε για αντικατάσταση προβολέα στην τιμή που θέλεις (Η philips βγάζει κάποιο σχετικό μοντέλο?)