πρόβλημα με teac t-h 380

auauau

Established Member
10 April 2010
254
Αγόρασα από ένα γερμανικό eshop σε προσφορά το tuner Τeac Τ-Η 380, στα 59 ευρώ + μεταφορικά, + φπα, σύνολο 70 ευρώ. σήμερα το παρέλαβα, αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όταν το έβαλα στην πρίζα... δούλεψε κανένα πεντάλεπτο... σταμάτησε μόνο του... Σέφτηκα μήπως ήταν το timer sleep ρυθμισμένο για κλείσιμο.. Το βγάζω και το ξαναβαζω στην πρίζα.. ξαναδούλεψε κανένα δίλεπτο... πάλι σταμάτησε.

Κι από τότε δεν ξαναπήρε μπροστά. Κάτι πρέπει να έγινε και να "κάηκε". Μυρωδιά καψίματος , φωτιά ή ήχο τσαφ δεν άκουσα. Πατησα το reset που έχει πισω, τίποτε., Νεκρό τελειως.
Λέτε να έφταιξε το ότι το σύνδεσα με ένα μικρό κινέζικο ενισχυτάκι 2Χ15, αυτά με το τσιπάκι της tripath ..., που ακούγεται όταν το κλείνεις από το ΟΝ/ΟΦ ότι δεν εκφορτίζονται αμέσως οι πυκνωτες του Αλλά αυτό το ενισχυτάκι αν κάψει κάτι θα κάψει στην έξοδο του ήχου... όχι στην είσοδο πηγής ήχου. Ή κάνω λάθος; Και γιατί δεν κάηκαν τα ηχεία...
?
Καμιά ιδέα;
Τοπικό σέρβις στην ΤΗκ το ξεχνάμε, γιατί δε δέχονται εγγυήσεις από αγορές από το εξωτερικό.
Κανένας καλός (και φτηνός) μάστορας σε τέτοιες συσκευές; Αξίζει τον κόπο το σέρβις του; 70 ευρώ κόστισε... Να το στείλεις πίσω; μπελάς είναι.

ΝΕΩΤΕΡΑ
το είχα αφημένο μόνο του για κανένα μισάωρο (στην πρίζα), μήπως συνέλθει μόνο του, και με τοβλέπω τώρα, το πορτοκαλί λσμπάκι (κουμπί sleep) ήταν σε λειτουργία! Ανασηκώνω ελαφρά τη συσκευή από μπροστά, 1 με 2 πόντους, ξαναχάνεται το λαμπάκι. Κάτι πρέπει να παίζει με κάποια επαφή ίσως... καμιά ιδέα;
 
Last edited:

auauau

Established Member
10 April 2010
254
ΟΚ φτιάχτηκε. δεν ακουμπούσε καλά (μέσα στο κουτί) η επαφή του ρεύματος (η επαφή του ήταν σαν τα κουμπωτό κλιπσάκι που υπάρχει σε m/b για την τροφοδοσία ρεύματος).
Άκυρος ο συναγερμός :)

Πάντως σαν προσφορά βγάζει μάτια. 59 στο γερμανικό ebay (idealo.de) , 189 στην εδώ αγορά. Πρέπει να είναι σε φάση αντικατάστασης αυτής της micro σειράς η Teac... οπότε τα "σκοτώνουν"!
 

bower

Senior Member
19 October 2010
497
Γράψε μας 2-3 πραγματάκια για τη συσκευή!
Έχει και wi-fi για internet radio και dab και AM-FM?
Γενικά ευχαριστημένος?