Προβλημα με Zoom Player

gureto

Established Member
Πρόσφατα έστησα το HTPC μου στο σαλόνι και ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του Στράτου για ZP, ffdshow, dscaler και reclock. Αμέσως όμως παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Όσο παίζει η ταινία και το Video renderer το έχω επιλέξει VMR9 renderless δεν βγαίνουν στην οθόνη οι μπάρες και τα OSD και αν κάνεις δεξί κλικ δεν ανοίγει το μενου (για την ακρίβεια φαίνεται ότι ανοίγει και μετά εξαφανίζεται). Όταν αλλάζω το video renderer π.χ. σε VMR9 windowless τότε ως δια μαγείας όλα εμφανίζονται κανονικά. Φυσικά σε αυτήν την επιλογή χαλάει η εικόνα αφού βλέπω κυλιόμενες οριζόντιες γραμμές σε πολλές σκηνές.

Γνωρίζει κάποιος ο,τιδήποτε σχετικά με αυτό; Κοντεύει να τελειώσει ο δωρεάν μήνας και θέλω να ξέρω αν θα το πληρώσω ή όχι το προγραμματάκι. Μήπως να δοκιμάσω με TheaterTek;
 

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος, έτσι και αλλιώς ότι και να αγοράσεις το ίδιο θα γίνει. Το "πρόβλημα είναι με το VMR9 renderless" και δεν εμφανίζεται το menu.

Γι´αυτό και πλέον και το TheaterTek έχουν γράψει έναν νέο navigator για να εμφανιστούν όλες αυτές τις πληροφορίες, μιας και το δεξί κλικ δεν πιάνει.:dead:

Στην έκδοση 5 του Zoom, έχει εμφανιστεί και το νέο navigator που έγραψε ο δημιουργός του, αλλά είναι σε εξέλιξη ακόμα(παίζει φυσικά).:Banane0: