Πρόβλημα SONY DAV-SR4W Home Cinema

jwalker

New member
12 September 2006
16
Το συγκεκριμένο home cinema κάνει ένα κοφτό, στικτό ήχο (κάτι σαν παράσιτο ή ηλεκτρική εκκένωση, αν καταλαβαίνετε τι λέω, κάτι μεταξύ ΤΣΑΚ και ΤΟΥΚ) σε τυχαία χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής DVD.
Δεν το κάνει σε σε συγκεκριμένο σημείο της ταινίας και το φαινόμενο δεν έχει περιοδικότητα.
Αν έχω καταλάβει καλά το κάνει ή από Woofer ή/και από ηχείο των διαλόγων.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο σύστημα μάλλον το είχαν στημένο σε κατάστημα και το πασάρησαν σε γνωστούς μου για δώρο. Οπότε μάλλον έχει παίξει ουκ ολίγες ώρες.
Το πήγα στο service της sony αλλά δεν ακούνε τίποτα, λένε.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
 

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
Λίγο πιο συγκεκρημένος για τον θόρυβο???

Τα πίσω ηχεία αν θυμάμαι καλά είναι ασύρματα οπότε αν δεν έχουν καλεί επικοινωνία (οπτική) ο πομπός με τον δέκτη το βρίσκω λογικό να ακούγονται τέτοιοι θόρυβοι από τα περιφεριακά, δεν μου έρχετε κάτι άλλο από την περιγραφή σου.
 

jwalker

New member
12 September 2006
16
Ναι ασύρματα είναι.
Θα δοκιμάσω να τα κλείσω και αποσυνδέσω τον πομπό, αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό.
Όσο για τον ήχο πώς να τον περιγράψω δεν ξέρω.
Σκέψου τον σαν τον παρασιτικό ήχο που μπορεί να έκανε το παλιό κασετόφωνό σου κατά τη διάρκεια που ήταν ανοικτό και άναβες ή έσβηνες το φως του δωματίου ή έμπαινε σε λειτουργία κάποια οικιακή συσκευή. Ένα κοφτό ΤΣΑΚ δηλαδή σαν ηλεκτρική εκκένωση. Στο σύστημά μου δε φταίνε τα... φώτα. Το έλεγξα.

Πάντως μάλλον για πρόβλημα μού κάνει και όχι για παρενέργεια. Αλλά άντε να το αποδείξεις. Και στο service της sony λέει δεν μπορούν να μπουν πελάτες...