Πρόβλημα στην εγγραφή προγράμματος TV

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2023 την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Καλό Πάσχα σε όλους. Εχω τον 800 (original) με το 3.2.2 Newnigma. Εχω προσθέσει ένα σκληρό δίσκο εσωτερικό αλλά επιπλέον έχω κάνει mount μέσω δικτύου και τον σκληρό από το pc. Για χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγγραφή προγραμμάτων TV. Τελευταία όμως μου παρουσιάζεται το εξης σοβαρό: ενώ ξεκινά κανονικά την εγγραφή προγράμματος, μετά από κάποια ακαθόριστη ώρα (μπορεί και 5', μπορεί και 35' ή οτιδήποτε), παγώνει η οθόνη και "χάνονται" όλα τα κανάλια (που είναι διαθέσιμα στον ίδιο transporter) - σαν να χάνεται το σήμα δηλαδή. Μετά πάλι από ένα ακαθόριστο χρονικό διάστημα π.χ. 1' ή 5' ή 10' επανέρχονται τα κανάλια.
Το περίεργο είναι ότι κατά την διάρκεια αυτής της "παύσης", το σήμα είναι "καμπάνα", αλλά η οθόνη μαύρη. Επικοινώνησα με την Nova, μήπως τυχόν έβαλαν κάποιο Protection σχετικά με εγγραφές προγραμμάτων τους, αλλά αρνήθηκαν ότι το πρόβλημα που έχω εχει να κάνει με αυτούς.
Εχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? θέλω να εξαντλήσω τα περιθώρια, πριν το πάω για service, γιατί θα μείνω χωρίς TV ολοκληρωτικά λόγω της τοποθεσίας μου όσο καιρό επισκευάζεται(?).
Ευχαριστώ για όποιες συμβουλές έχετε την καλοσύνη να δώσετε.