ρε Μανωλάκο μας δουλεύεις ;

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν , τόσες μέρες παρακολουθώ συνεχώς και ανελλειπώς το θρεντ για τους ανεκδιήγητους Tool , με τον Μανωλάκο να σέρνει τον χορό της ευνοϊκής κριτικής . Μέχρις εδω καλά , δεν πειράζει μικρός είναι ( ή θέλει να είναι ) δεν καταλαβαίνει .

Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουνα στον Μήτσο τον ΑΓΔ μου έδωσε και δυο cd του Μανωλάκου , να τ' ακούσω . Εγώ για να πω την αλήθεια βαριόμουνα , διότι λέω τώρα ποιός ξέρει , θα μας φλομώσει σε καμμιά μπούρδα prog metal και ποιός μας σώνει ;

Σήμερα λοιπόν που καθόμουνα , σκέφτηκα να βάλω στο φορητό το player με τα ακουστικά τα δυο επίμαχα cd να ακούσω επιτέλους τι είναι αυτά τα περίεργα ονόματα .
Mountain Man Anonymous - KRKNOSE και
The Evpatoria Report- GOLEVKA ( προφανώς ο γνωστός αστεροειδής 6489 Golevka που ανακαλύφθηκε το 1991 και Evpatoria το όνομα του ενός εκ των τριών αστεροσκοπίων τα οποία μελετούσαν συγχρόνως τον αστεροειδή , το Eupatoria στην κριμαία της Ουκρανίας , το οποίο αναφέρεται συνήθως και ως Evpatoria ή και Yevpatoriya .

και τά έβαλα .

και αναφώνησα : ρε Μανωλάκο μας δουλεύεις ; ( εξ ού και ο τίτλος του θρεντ) . Μιλάμε για φοβερή μουσική , ειδικά το δεύτερο σε παραπέμπει στο κρύο αχανές σύμπαν , ακολουθώντας τον αστεροειδή σ' ένα ταξείδι που μοιραία θα τελειώσει μέσα σε μιά χαοτική σύγκρουση .

και κάθεσαι ρε και ασχολείσαι και εκθειάζεις τους tool αντί να μας πείς μερικές κουβέντες για αυτές τις μουσικές , που ούτε καν τις ξέρουμε . Α να χαθείς ρε.:violent-smiley-030: :ernaehrung004: :slapface: :award:
 
19 June 2006
8,661
Γειά σου Ντοκ.
Ε, νόμιζα πως κάτι είχαμε γράψει για αυτά.
Σπουδαία και τα δύο. Θυμάμαι πως ο Παναγιωτίδης μου είχε πει πως του άρεσε πολύ το πόνημα των πιτσιρικάδων από την Ουαλλία (ΜΜΑ).
Πάντως έχεις δίκιο κάποια στιγμή πρέπει να γράψω για παρόμοια πράγματα,
όπως για τους εκπληκτικούς Ελβετούς SHORA.
Φιλιά.
 
27 June 2006
7,771
Όλα αυτά έχουν γραφτεί από πέρσι! Αλλά δεν δίνετε λιγουλάκι σημασία...:grandpa:
Εξαιρετικά πράγματα. Οι Mountain men anonymous είναι παιδιά 18-19 ετών! Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι καλό στις μέρες μας...:twoguns:

Φιλιά σε όλους και χρόνια πολλά!!!