- 26 September 2011
- 25
σωστος my bad!!!!!!!!! και εγω που νομιζα οτι η πανυ βγαζει μονο καλες πλασμα!!!!
Οι LCD της Panasonic είναι στα ίδια επίπεδα (έως είναι λίγο πιο πάνω) από τις αντίστοιχες LG και λίγο πιο κάτω από τις Samsung και Sony.
H E30 είναι προτιμότερη για gaming από την D6000 λόγω χαμηλού lag. Και η LV4500 επίσης είναι καλή για gaming.
Σε παράθυρο 10% λευκό (φωτεινότητα κορυφής) η τηλεόραση απέδωσε στάθμη μαύρου 0,33 nits και φωτεινότητα 221 nits. Σε παράθυρο 50% λευκό η τηλεόραση απέδωσε στάθμη μαύρου 0,31 nits και φωτεινότητα 223 nits. Στην κάρτα τέλος Chess Board, η οποία προσεγγίζει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο της συμπεριφορά της κάθε τηλεόρασης λάβαμε στάθμη μαύρου με μέσο όρο 0,35 nits [ από 0,3 έως ο,4] και φωτεινότητα από 165 έως 200 nits, η οποία προδίδει μία ανισοκατανομή της τάξεως του 17,5%.
Μιχάλη οι αντίστοιχες προτάσεις των άλλων εταιρειών είναι και 3D όμως.
Για κάποιους αρκετά σημαντικό.
Πιστεύω οτι είναι σε γενικες γραμμες πολυ κατωτερες απο τις LG και αδικαιολογητα ακριβοτερες. Ο JL (νομιζω) ειχε γραψει καπου οτι η Ε30 εχει μετρημενο μαυρο 0,30 nits.
Μονο απο τις LG κατωτερες? Γιατι οχι και απο τις funai και τις Changhong?:ADFADF1:
Πως γίνεται η Panasonic με πάνελ IPS να είναι χειρότερες από τις LG που έχουν επίσης πάνελ IPS θα είχε ενδιαφέρον να προσπαθήσεις να μας το εξηγήσεις.
(Οσο για το 0.30 στις LCD υπάρχει και ρυθμιστικό του backlight για όποιον δεν το ξέρει.)
Καλύτερες (που λες εσυ) πως γινεται τοτε να ειναι?
Καλύτερες (που λες εσυ) πως γινεται τοτε να ειναι?
(Για το 0.30 nits και το ρυθμιστικό του backlight, ανοιξε τα ματια στους ασχετους του fullhd.gr που τα γραψανε και στον JL (νομιζω) που τα αναπαρηγαγε!)
Σίγουρα τα IPS δε συγκρίνονται με τα PVA σε black-point. Τα καλύτερα φτάνουν το 0,11 και ο μέσος όρος 0,15- 0,30 ανάλογα τη φωτεινότητα του backlight.
Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει εγώ αναφορά στη μέτρηση του fullhd ή όχι, σε γενικές γραμμές, ισχύουν αυτά που γράφει ο evanfotis:
Πέρα από αυτό είναι γεγονός πάντως, πως τα S-IPS της LG, τουλάχιστον για τη φουρνιά του 2011, κατέγραψαν υψηλότερες native αντιθέσεις από τα IPS-α της Panasonic, αλλά είχαν ελαφρώς μεγαλύτερη ανομοιομορφία και ελαφρώς υψηλότερους χρόνους απόκρισης...