Σε αναζήτηση προμηθευτή δεκτών η Nova

harris23

Senior Member
1 April 2011
429
Σε αναζήτηση εναλλακτικού ή αν θέλετε οικονομικότερου προμηθευτή δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών δεκτών που ενσωματώνουν την τεχνολογία irdeto secure silicon βρίσκεται η nova. Η εταιρία έρχεται σε επαφή με μια ευρεία γκάμα προμηθευτών από όλο το φάσμα της αγοράς, που έχουν τα σχετικά δικαιώματα, όπως π.χ. η AVIT Ltd (avit.com.cn) και ερευνά την πιθανότητα, αλλά και το κόστος κατασκευής δεκτών για την κάλυψη των αναγκών της. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και ξεκινά με την απλή ερώτηση προς τις εταιρίες αν είναι εφικτή η κατασκευή ενός οικονομικότερου δέκτη με την παραπάνω τεχνολογία προστασίας. Όμως εξερευνώνται και οι πιθανότητες "πλουσιότερων" μοντέλων όπως μοντέλα με δυνατότητες PVR (με εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) καθώς και μοντέλων με θύρα CI. Το σίγουρο είναι ότι στη nova δεν εφησυχάζουν και όπως λένε οι πληροφορίες μας αναζητούν συνεχώς λύσεις που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες δυνατότητες στο διευρυμένο συνδρομητικό της κοινό (κοντά 400.000) σε τιμές που να …συμβαδίζουν με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

πηγη: http://www.digitalsattv.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=4954&Itemid=53


Μου ειχε πει ιδιος τεχνικος της ΝΟΒΑ πριν απο κανα μηνα πως η εταιρεία ψάχνεται γενικά με αυτό το θεμα γιατι υπήρχε τρομερή ασυμβατότητα με νέες υπηρεσίες που δεν παιζουν στους pace οπως novascope , on demand και αλλες επερχόμενες. Λέτε να μας βάλουν να αλλάξουμε και δέκτες;
 

little

Senior Member
30 October 2010
459
Ίσως σκαρφιστούν υπηρεσίες συμβατότητας iptv+δορυφορικού, οι οποίες (παρά την θύρα Ethernet του Pace) θα λειτουργούν μόνο με τους νέους (φθηνότερους) δέκτες. Μήπως αντί για την τιμή να κοιτάνε και για τις δυνατότητες των δεκτών που προσφέρουν? Αμφιβάλλω πως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συνδρομητικών δεκτών PACE στο κόσμο δίνει στην ελεύθερη αγορά δέκτες σαν τον 831...
 

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,073
Αθήνα...
Μα δεν έχει κάτι ο δέκτης αυτός καθαυτός,το software που του έβαλε η nova έχει προβλήματα!
 

harris23

Senior Member
1 April 2011
429
Τελικά τι να πώ για το ondemand...Προσφέρεται σε εναν δέκτη που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί, δεν υπάρχει περιπτωση για ανασκευασμένο και ουσιαστικά έχει σταματήσει η υποστήριξη του. Και αυτοί ενώ να την πλασσάρουν στον νέο δέκτη βάζοντας ουσιαστικά ένα ακόμα συν στις νέες υπηρεσίες που προσφέρουνε, μας κοτσάρουν απο κάτω στο έντυπο πρόγραμμα οτι ειναι μονο για τον PVR 3001 σαν να μας λένε (και ετσι εκαναν οι γονεις μου απο μονοι τους), μην αλλαζετε δεκτη γιατι με τον νεο δεν εχει nova on demand και ουτε προκειται οπως φαινεται αλλα και για να βλεπετε σε 2 τηλεοράσεις δεν χρειάζεται δευτερος δέκτης χωρις να μπορειτε να διαχειριστείτε τις εγγραφές απο τον άλλο δεκτη αλλά τα έχετε ΟΛΑ σε ένα τακτοποιημένα....τρελο πισωγύρισμα τελικά..!!!!
 

little

Senior Member
30 October 2010
459
Μα δεν έχει κάτι ο δέκτης αυτός καθαυτός,το software που του έβαλε η nova έχει προβλήματα!

Μα φίλε Ανδρέα, το τμήμα εξυπηρέτησης λέει π.χ. πως δεν μπορεί η nova να περάσει αναβαθμίσεις με συχνότητες καναλιών γιατί πρέπει πρώτα να ενημερώσει την εταιρία παραγωγής... Από αυτό καταλαβαίνω πως hardware+software προέρχεται από την ίδια εταιρία (Pace), απλά η nova δεν φρόντισε να ξοδευτεί στο δεύτερο. Γι' αυτό λέω πως αντί να κοιτάνε για φθηνούς δέκτες, να κοιτάνε και τις υπηρεσίες - δυνατότητες που μπορούν (χρηματικά) να ενεργοποιήσουν σε αυτές.

Όλα τα είχε η Μαριολή δηλαδή...
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Είναι στραβός ο γιαλός (δέκτης PACE) η στραβά αρμενίζουμε (software NOVA που είναι της πλακάς)?

Επειδή παλιότερα είχα δέκτη PACE (810) και μάλιστα δούλευε με cam irdeto και την κάρτα της NOVA άψογα ψηφίζω το δεύτερο.
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,850
Είναι στραβός ο γιαλός (δέκτης PACE) η στραβά αρμενίζουμε (software NOVA που είναι της πλακάς)?

Επειδή παλιότερα είχα δέκτη PACE (810) και μάλιστα δούλευε με cam irdeto και την κάρτα της NOVA άψογα ψηφίζω το δεύτερο.

Μέσα έπεσες.....
 
Απάντηση: Re: Σε αναζήτηση προμηθευτή δεκτών η Nova

software NOVA που είναι της πλακάς......ελα ρε τωρα!!!!!! σοβαρα βρε φιλε. Ακου εκει να δεις τι διαβαζουμε για την νονα βρε.....
lotpot.gif