Software News

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
LENOVO: ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS VISTA
Η Lenovoφαίνεται πως κάνει το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση των Windows Vistaστη νέα σειρά προϊόντων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε στο διεθνές καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος των εγκατεστημένων μηχανημάτων της, στα νέα Windows Vista. Μάλιστα, οι χρήστες προσωπικών υπολογιστών έχουν πλέον τη δυνατότητα, αγοράζοντας ένα σύστημα με Windows XP, να μπορούν σχεδόν αυτόματα να το αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση, στις αρχές του επόμενου έτους. Οι καταναλωτές για την αυτόματη αναβάθμιση του προγράμματος στα Windows Vista, θα πρέπει: Να έχουν πραγματοποιήσει την αγορά του Η/Υ μεταξύ 26 Οκτωβρίου 2006 και 15 Μαρτίου 2007, να έχουν κρατήσει την απόδειξη αγοράς, καθώς και να έχουν κρατήσει το συνοδευτικό πιστοποιητικό γνησιότητας συστήματος της Microsoft για την αγορά του Η/Υ με τα προφορτωμένα Windows XP, ενώ το σύστημά τους θα πρέπει να συνοδεύεται από το αυτοκόλλητο λογότυπο Microsoft Vista Capable. Οι χρήστες Η/Υ, για την αναβάθμιση των Lenovo συστημάτων τους σε Windows Vista, μπορούν να συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Ταχείας Αναβάθμισης», με την αγορά οποιουδήποτε υπολογιστή των σειρών Think και 3000, ο οποίος έχει προφορτωμένο το λειτουργικό σύστημα Windows XP Professional, οπότε έχει το δικαίωμα αναβάθμισης προγράμματος σε Vista Business, πληρώνοντας μόνο το κόστος αποστολής των DVD για την ανανεωμένη έκδοση.

COM Today
 

gureto

Established Member
Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Lenovo. Σχεδόν όλες οι εταιρείες προσφέρουν αυτήν την δωρεάν αναβάθμιση αρκεί να έχει αγοραστεί ο υπολογιστής εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεις. Εγώ πάντως πήρα έναν ACER 5684WLMi και έχει μέσα φυλλάδιο με την προσφορά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS:
ΜΕ ΤΟ TURBO-X-CUBE ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ VISTA
Σε νέα προσφορά προχώρησε η Πλαίσιο Computers, σύμφωνα με την οποία αγοράζοντας το Turbo-X Cubeμε προεγκαταστημένα τα Windows XP Pro & 1 GB RAM διατίθεται δωρεάν η αναβάθμιση σε Microsoft Windows Vista Business μετά την κυκλοφορία τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, με το Turbo-X Cube ο χρήστης αποκτά το λειτουργικό Windows Vista εντελώς δωρεάν, γλιτώνοντας έτσι το κόστος αγοράς τους. Επίσης εξοικονομείται χώρος αφού το έξυπνα μικρό του μέγεθος ταιριάζει παντού, ενσωματωμένη λειτουργία αποστολής και λήψης Fax, λειτουργίες και ρυθμίσεις πρόσβασης σε domain, καθώς και μεγαλύτερη ευκολία για σύνδεση και συγχρονισμό με PDA και Ν/Β.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2007 MICROSOFT OFFICE SYSTEMS ΣΕ 4 ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ WINDOWS VISTA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά και στην Ελλάδα η αγγλική έκδοση των Windows Vistaκαι του 2007 Microsoft Office System. Σημειώνεται ότι, τα εν λόγω προϊόντα θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες εκδόσεις προκειμένου να καλύψουν τις επιμέρους ανάγκες διαφορετικών αγοραστικών κοινών. Αναλυτικότερα, τα Windows Vista πρόκειται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας σε 7 εκδόσεις, όπως, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic Ν, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium Upgrade Academic, Windows Vista Business Ν, καθώς και Windows Vista Ultimate. Τα Office 2007 θα κυκλοφορήσουν στις εκδόσεις, Office Home and Student 2007, Office Small Business 2007, Office Professional 2007, Office Ultimate 2007, καθώς και το νεότερο μέλος της οικογένειας Office Groove 2007.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ESET NOD32 ANTIVIRUS: «OVERALL WINNER 2006» Το ESET NOD32 Antivirus(www.nod32.gr) απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και την πρώτη θέση στα συγκριτικά τεστ του Antivirus Comparatives κερδίζοντας τον τίτλο «Overall winner 2006». Η ετήσια αναφορά του AVComparatives περιλαμβάνει αποτελέσματα από όλα τα τεστ του 2006 μεταξύ 15 λύσεων Antivirus. Συγκεκριμένα το ESET ΝOD32 Antivirusείναι ένα από τα τέσσερα προϊόντα που απέσπασαν τον τίτλο Advanced+ και στα τέσσερα τεστ που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο του 2006, στα εργαστήρια του AV-Comparatives. Τα εργαστήρια του AV-Comparatives δοκιμάζουν τα προϊόντα στην προληπτική ανίχνευση κατ’ απαίτηση (On-Demand), στην ταχύτητα ανίχνευσης και στον μικρότερο αριθμό λανθασμένων συναγερμών.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
WINDOWS VISTA 2007 & MICROSOFT OFFICE 2007
Η Microsoft Ελλάςξεκίνησε τη διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος Windows Vistaκαι του Microsoft Office 2007. Συγκεκριμένα, τα δύο αυτά προϊόντα θα διατίθενται σε 39.000 καταστήματα, σε 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, καθώς και online, έτοιμα να εντυπωσιάσουν με τις δυνατότητές τους. Στα ελληνικά καταστήματα διατίθενται από σήμερα οι αγγλικές εκδόσεις των Windows Vista και Microsoft Office 2007, καθώς και υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική τους έκδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η αγγλική και η ελληνική έκδοση των Windows είναι διαθέσιμες παράλληλα, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος. Τα Windows Vista και η νέα έκδοση του Microsoft Office ενσωματώνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, κάνοντας τον υπολογιστή πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό. Με τη βοήθεια απλών εργαλείων, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να δημιουργούν και να μοιράζονται ψηφιακά αρχεία, φωτογραφίες, μουσική και video, να συμμετέχουν σε ψηφιακές κοινότητες και να παίζουν online και offline παιχνίδια.

COM Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΜICROSOFT
500 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ WINDOWS VISTA
Περί τα 500 εκατομμύρια δολάρια φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει για τη διαφημιστική προβολή των νέων Windows Vista η Microsoft. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, στόχος της σχετικής καμπάνιας δεν είναι απλά η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προϊόντος, αλλά η προβολή της μοναδικότητάς του. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του General ManagerWindows Global Communications της Microsoft, John B. Williams, ο οποίος ανέφερε πως«επιδίωξη της εκστρατείας είναι να βρεθεί στην καρδιά του ενθουσιασμού». Σε αυτό το πλαίσιο, το McCann Worldgroup έχει δημιουργήσει μια εκστρατεία που επιχειρεί να πείσει τους καταναλωτές πως τα Vista αποτελούν μια συγκλονιστική εμπειρία, που θα αλλάξει τη ζωή τους. Για το σκοπό αυτό προβάλλει άλλες ανάλογες εμπειρίες, όπως την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ή τη συναυλία στο Woodstock.

Business Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
MICROSOFT ΕΛΛΑΣ: VISTA & OFFICE 2007
Τη διάθεση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό του λειτουργικού συστήματος Windows Vistaκαι του Microsoft Office 2007ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς. Στα ελληνικά καταστήματα διατίθενται από σήμερα οι αγγλικές εκδόσεις των Windows Vista και Microsoft Office 2007, καθώς και υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική τους έκδοση.

Business Today
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
ΑΠΟ ΤΗ MICROSOFT
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ VISTA
Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε τη διάθεση της ελληνικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows Vista. Το νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς θα είναι διαθέσιμο σε όλες του τις εκδόσεις (Home Basic, Home Premium, Business και Ultimate) και στα ελληνικά, ως πλήρες προϊόν, αλλά και ως προϊόν αναβάθμισης στα καταστήματα λιανικής. Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση της αγγλικής έκδοσης καθώς και της ελληνικής, ως προεγκατεστημένης έκδοσης. Τα Windows Vista ενσωματώνουν σημαντικές βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, κάνοντας τον υπολογιστή πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό. Με τη βοήθεια απλών εργαλείων, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να δημιουργούν, να αναζητούν και να μοιράζονται ψηφιακά αρχεία, φωτογραφίες, μουσική και video, να συμμετέχουν σε ψηφιακές κοινότητες και να παίζουν online και offline παιχνίδια. Παράλληλα, μπορούν να περάσουν σε ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας, από τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια μέχρι μουσική και ταινίες, όποτε και όπως το επιθυμούν.

COM Today
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
24,405
Southern Coast of Tavros beach
Είδατε τις τιμές των νέων εκδόσεων και δεν μιλάμε την τιμή της αναβάθμισης, εκτιμώ ότι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη.
Ωστόσο για περιβάλλον HTPC, η Ultimate, είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο.