Σύνδεση με tv

Estefan1960

New member
20 October 2011
29
παιδια σκεφτώ με να πάρω τον βίντεοπροβολεας της benq w700 μήπως μπορει κάποιος να μου πει πως θα τον συνδέσω με μια 3d tv η οποία; Έχει hdmi για να βλέπω ότι παίζει η tv ευχαριστω
 
λογικά αυτό δεν γίνεται με hdmi μόνο αν βάλεις ένα scart που έχει in και out με διακόπτη και πέρνεις το σήμα με το κίτρινο βύσμα αλλά όχι με ποιότητα που φαντάζεσαι, απλά για να δεις ένα αγώνα τίποτα άλλο, η λύση αυτή είναι των 3 ευρώ. Αν υπάρχει κάτι άλλο όπως hdmi spliter κλπ θέλει ψάξιμο και αρκετά ευρώ.
 
19 June 2006
35,674
Για να βλέπεις στον προβολέα τηλεοπτικό χρειάζεται να του δίνεις εικόνα από το tuner, δηλαδή, από μια συσκευή που λαμβάνει επίγειο ή δορυφορικό σήμα και όχι από την τηλεόραση. Εάν δεν διαθέτεις καμμιά τέτοια συσκευή, τότε πρέπει να έχεις έξοδο στην τηλεόρασή σου video out ώστε να τη συνδέσεις με τον προβολέα με συμβατό καλώδιο, το οποίο 99,99% δεν θα είναι HDMI.
 
19 June 2006
35,674
Υπάρχουν και εξωτερικά tuners σαν αυτά της Avermedia, αλλά, δεν σημαίνει ότι κάνουν θαύματα με το τηλεοπτικό σήμα σε σχέση με το tuner ενός recorder ή ακόμα και μ' αυτό ενός παλιού VCR (αν εξαιρέσουμε τις απώλειες λόγω σύνδεσης). Μετά βλέπουμε ποια από τις 2 συσκευές κάνει καλύτερο upscaling (προβολέας ή πηγή) και κλειδώνουμε αναλόγως το σήμα μας.
 

Fil Trifon

New member
5 January 2008
90
Υπάρχουν και οι ψηφιακοί δέκτες DVB-T που κάνουν για σύνδεση με προβολέα και μάλιστα με HDMI (αν πάρεις δέκτη με HDMI έξοδο).Εγώ έτσι έχω συνδέσει τον προβολέα μου.Αν βέβαια δεν υπάρχει στην περιοχή σου ακόμη σήμα της Digea, ε τότε υπάρχουν μόνο οι λύσεις που προτείνει ο Γιάννης.