Σύνδεση πίσω ηχείων σε ενισχυτή

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2023

    Την Κυριακή, 19/2/2023 και ώρα 14:00 στο Μεζεδοπωλείο "Αρχοντικό"θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Avclub για το 2023.

    Το Μεζεδοπωλείο βρίσκεται στο Μπουρνάζι Λ. Κωνσταντινουπόλεως 94 Περιστέρι Τηλ.: 210 5743525

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

HoSe_is_Insane

New member
21 October 2010
8
Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Εγώ έχω αυτόν τον ενισχυτή μαζί με αυτά τα ηχεία . Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω και πίσω ηχεία . Είχα σκοπό να αγοράσω από την ίδια σειρά (roister emphasis) και τα υπόλοιπα κομμάτια αλλά λόγο οικονομικής κρίσης είναι λίγο δύσκολο για την ώρα. ΑΛΛΑ
Έχω στην κατοχή μου αυτό . Μπορώ να πάρω τα δύο "μεγάλα" ηχεία και να τα χρησιμοποιήσω σαν "πίσω"? συνδέωντας τα στον ενισχυτή? Θέλω να μου πείτε από άποψη watt, rms, ohm κτλπ. ή θα τα συνδέσω πάνω και μετά adios amigos??

Αν είναι τεχνικός εφικτό να συνδεθούν χωρίς δυσάρεστες συνέπειες τότε η ερώτηση έχει και δεύτερο μέρος.
Τα ηχεία από το technics έχουν 4 καλώδια από πίσω. Τα οποία 4 καλώδια καταλήγουν και σε 4 διαφορετικά βύσματα στον ενισχυτή του technics. Αν συνδέσω τα ηχεία στον ενισχυτή (στον sony) θα πρέπει να ακολουθήσω ίδια φιλοσοφία? Δηλαδή από 4 εξόδους σε 4 εισόδους?

Πιστεύω να μην σας κούρασα, :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
 

ika

Supreme Member
20 September 2010
4,158
Αθήνα
Ο ενισχυτής σας βγάζει 7Χ100W στα 8hms, και λογικά τα Emphasis δεν θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα όπου και να συνδεθούν.
Για το kit-sc-eh790, υπάρχουν τεχνικά χαρακτηριστικά; Γιατί στο site αναφέρεται για ενσωματωμένα subwooferς, άρα μήπως τα 2 από τα 4 καλώδια είναι ξεχωριστά καλώδια για το κάθε woofer του ηχείου;