Τιτλοι τέλους για την Zappiti

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
27,647
Μεταμορφωση
Υπήρχαν φήμες, εγιναν και προσπάθειες να πουληθει αλλου αλλα δεν τα καταφεραν οι Γαλλοι.
Δυστυχώς η Zappiti μας αφήνει, και μαζί της παρέα και ο Zappiti server, που ηταν λογος για καποιον να αγορασει ενα απο τα μηχανήματα της εταιρείας.
Ευτυχώς, απο οτι φαινεται, θα υπάρξει σχετικά συντομα, paid εφαρμογή για λειτουργια εφάμιλλη του Zappiti cloud server για την συλλογή των ταινιών.

 

koupa

AVClub Enthusiast
25 January 2014
1,161
Αυτό που κατάλαβα είναι το σπάσιμο του Blu-ray. Είναι παράνομη η αποκρυπτογράφηση και λογικά τους τάραξαν στις μηνύσεις.

Αν θυμάμαι σωστά κάνει κανονικό rip και όχι image 1-1. Το πρώτο είναι παράνομο καθώς το τελικό αρχείο είναι χωρίς την κρυπτογράφηση. Το δεύτερο όχι καθώς ουσιαστικά έχεις ένα δεύτερο δίσκο επίσης κλειδωμένο.
 

koupa

AVClub Enthusiast
25 January 2014
1,161
Και μείναμε με τα κινεζοκούτια............

Τι ακριβώς εννοείς; Το Zappiti NAS ήταν το Kaleidescape του φτωχού.

Υπάρχουν μια χαρά προγράμματα να δουλέψεις. Και χωρίς να χρειάζεται να "κλειστείς" σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Πχ για να αλλάξεις δίσκο έπρεπε να τους καλέσεις να τον ρυθμίσουν απομακρυσμένα.

Με ένα απλό PC "του κιλού" κάνεις παπάδες. Από Media Centers υπάρχει τρελή επιλογή να διαλέξεις. Από το δωρεάν KODI έως τα πιο εξελιγμένα όπως το Plex και το Emby με HW transcoding και απομακρυσμένη αναπαραγωγή. Και φυσικά το στήνεις όπως θες εσύ.

Αν δε έχεις "κάψες" βάζεις και μια καλή GPU Και παίζεις με MadVR για fine tuning.