ΤΟ AVCLUB ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ!

Status
Not open for further replies.

ANNA

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,636
Στην αποθήκη!
Είναι πλέον γεγονός ότι το AvClub έχει γίνει μια μεγάλη παρέα, με περισσότερη διάθεση για προσωπική επαφή από ποτέ. Γι' αυτό και ξεκινάει μια σειρά προτάσεων για ομαδικές δραστηριότητες από τώρα και στο εξής.Η πρώτη ευκαιρία για μια ακόμη "μάζωξη", μας δίνεται με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει ο συνφορουμίτης και φίλος Βασίλης Παπαδημητρίου.
Ο Βασίλης έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση California Dreamin', η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Μεταξουργείο από τις 26/2 μέχρι πριν το Πάσχα.

Το τμήμα δημοσίων σχέσεων του AvClub (λέγε με Λάρυ) απέδειξε για μια ακόμη φορά τις ικανότητές του και εξασφάλισε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ την προνομιακή τιμή εισόδου των 15ευρώ το άτομο, αντί της κανονικής που είναι 20ευρώ! Αυτό αφορά την προσέλευση των μελών μια συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ.Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα για να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να παραβρεθούμε. Θα συναντηθούμε μια ακόμη φορά και θα απολαύσουμε το καλλιτεχνικό αίμα του AvClub επί τω έργω.

Ας αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχές...


Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6815&highlight=giaourtia
 
Last edited:

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,467
ΑΝΝΑ
Δημητρης Μανωλακος
Νικόλ
Οικονομου Τασος Χ2
Νανοπουλος
Λαρρυ Χ3
Σεραφειμ Χ2
Πενταράκης Φραγκισκος Χ2
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,434
Ελευσίνα
Δημήτρη οπως πάει η κατάσταση εκεινο κερδισμένο cd-aki με τους Muse θα το παραλάβω εκεί, δε πιστευω να το έδωσες ε?
 
Status
Not open for further replies.