To Leopard φέρνει νέα έκδοση του DVD Player.

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Oι developers που ασχολούνται με τις τελευταίες εκδόσεις του Leopard αναφέρουν πως συμπεριλαμβάνεται σε αυτές η καινούργια αναβάθμιση του DVD player λογισμικού που υπάρχει στο Mac OS X.

Ενα από τα χαρακτηριστικά που προστίθεται είναι η δυνατότητα εμφάνισης των chapters του DVD που παρακολουθούμε, υπό την μορφή μπάρας στο επάνω μέρος της οθόνης, σε fullscreen mode. (Βλέπε φωτό)

dvdplayer5-070118-1.gif


Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να βγαίνουν από το fullscreen mode για αν αλλάξουν chapter στην ταινία, αντί αυτού ο DVD Player 5.0 θα παίνει μια screenshot από το κάθε chapter και θα την εμφανίζει με τον παραπάνω τρόπο στο επάνω μέρος της οθόνης. Περίπου παρόμοιο με τον τρόπο που βλέπουμε τις φωτογραφίες μας στο iPhoto σε fullscreen mode.

Οταν ο DVD Player θα βρίσκεται σε window mode τότε θα υπάρχει μία κάθετη μπάρα όπου θα εμφανίζονται τα chapters. (Βλέπε φωτό)

dvdplayer5-070118-2.gif


Επίσης θα διαθέτει κάποια πρόσθετα εργαλεία, αναζήτησης και χρόνου σε fullscreen mode που θα εμφανίζονται όταν θέλουμε και μετά θα εξαφανίζονται. Ακόμη θα συμπεριλαμβάνεται και ένας equalizer για τον ήχο.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει υποστήριξη σε HD-DVD ή Blue Ray. Ελπίζω οι βελτιώσεις να μην παραμείνουν μόνο στην αισθητική του DVD Player αλλά να επεκταθούν και στην απόδοσή του.

Πηγή: AppleInsider