billpeppas
Supreme Member
Όχι απαραιτήτως.σε voip γραμμή ξεχνάς την τηλεφωνία
Ο OTE δίνει το SIP login πλέον.
Στα Fritz τα παίρνει και αυτόματα μέσω TR-69
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2023
Την Κυριακή, 19/2/2023 και ώρα 14:00 στο Μεζεδοπωλείο "Αρχοντικό"θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Avclub για το 2023.
Το Μεζεδοπωλείο βρίσκεται στο Μπουρνάζι Λ. Κωνσταντινουπόλεως 94 Περιστέρι Τηλ.: 210 5743525
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όχι απαραιτήτως.σε voip γραμμή ξεχνάς την τηλεφωνία
σε voip γραμμή ξεχνάς την τηλεφωνία
Asus.
Fritz.
κατα 85-95% όλες οι νέες συνδέσεις είναι voipΑυτό πως μπορώ να το ξέρω αν είναι;
Επίσης, όλοι οι πάροχοι σήμερα δίνουν τέτοιες γραμμές;
Τώρα θα σκεφτείς, τι το θες το μόντεμ με παραμετροποιησεις κλπ, ε, έχω ξεκινήσει να μελετώ γενικά επι δικτύων κλπ, προσπαθώ να μάθω.
καμια ιδεα....???στο ZTE288A της nova,τις τελευταιες ημερες,το wifi κανει νουμερα και στις 2 μπαντες.
του εχω αλλαξει καναλι/συχνοτητα 2-3 φορες,και ενω μπορει να παιζει σωστα μια-δυο ημερες,μετα γονατιζει και εχει πολυ χαμηλη ταχυτητα.
ακομα και μετα απο reset δεν διορθωθηκε το προβλημα.
εχθες ηρθε μαστορι απο την nova.
βαλαμε αλλο 288a επανω και εκανε ακριβως τα ιδια!
και οι 2 μπαντες ενω μπορει τωρα να παιζουν σωστα,μετα απο καποιες ωρες γονατιζουν και δεν δινουν ουτε την μιση ταχυτητα.!!
ενα xiaomi που το εχω κουμπωσει σαν ρουτερ μεχρι να βρω λυση και δινει και αυτο wifi απο τις 2 μπαντες,παιζει αψογα χωρις κανενα προβλημα.!
το επιγειο δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και παιζει καρφωτα στα 98-100 mbps.
τι αλλο μπορω να δοκιμασω?