βοήθεια για επαγγελματική κάμερα

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2024

    Την Κυριακή, 3/3/2024 και ώρα 14:00 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2024.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

chivasgr

New member
30 March 2012
1
καλησπέρα παιδιά! θέλω την εμπειρία σας για αγορά βιντεοκάμερας! Τώρα τι θέλω να κάνω μ' αυτήν; λοιπόν Γάμο, Βάφτηση, διαφημηστικά και ίντερνετικά! full hd στα σήγουρα! και αν είναι δυνατών να μπορώ να κάνω slow motion πλάνα ! Χρήμα τώρα, 5000 για κάμερα μεχρι 8000 με φωτα κτλ! παιδιά είμαι ασχετος με το θέμα αλλά όπως με τη φωτογραφία ξεκίνησα ασχετος με μια απλή ερασιτεχνική ριφλεξ... και το μετάνιωσα γιατί άλλαξα μάρκα..... και fullframe! και φακούς! κτλ θέλω να ξεκινήσω να μαθαίνω πάνω σε μία επαγγελματική ! μπορείται να βοηθήσετε ποιές κάμερες να κοιτάξω; το ότιδηποτε! ευχαριστώ
 

giannispass

New member
17 October 2011
16
Sorry που ρωτάω, αλλά δηλώνεις άσχετος με το θέμα και θέλεις να δώσεις 8000 ευρώ (......) για να πάρεις μια κάμερα και να τραβάς Γάμους και διαφημιστικά?
Είναι το ίδιο σαν να λες, παιδιά δεν ξέρω να οδηγάω, θα μάθω του χρόνου, αλλά θέλω να πάρω μια νταλίκα να κάνω διεθνείς μεταφορές.....
Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο αυτό !!!!
 

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
14,770
Αθήνα με απόσπαση.
Καλώς ήρθες στο ΑVClub!
Λοιπόν ξεκινάς απο την αρχή.
Πάς σε μια σχολή να μάθεις τις τεχνικές λήψεως, μοντάζ κλπ.
Τα επαγγελματικά εργαλεία έρχονται μετά.
Εάν ξεκινήσεις πρώτα με αυτά θα έχεις ένα πενιχρό, άθλιο αποτέλεσμα, όχι λόγω εργαλείων αλλά λόγω ημιμάθειας
Και να ξέρεις φίλε μου η ημιμάθεια ειναι χειρότερη απο την αμάθεια και σε συνοδεύει μια ζωή.
Αυτό που θα καταφέρεις είναι να κάνεις ένα κακό όνομα και να στερήσεις το ψωμί απο άξιους επαγγελματίες που πασχίζουν να σταθούν όρθιοι μέσα στην κρίση.
Σκέψου τι θα λένε μερικά μέλη του φόρουμ που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου και διαβάζουν αυτό το νήμα....

Δεν σου γράφω τα παραπάνω με κακή διάθεση, δες τα ως φιλική συμβουλή διότι η εποχή όπου στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις φεύγει ανεπιστρεπτί!
 
Last edited:

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.
Δεν ξέρω αν θέλεις να το κάνεις αυτό για κύρια δουλειά, η σαν συμπλήρωμα εργασίας αλλά δεν είναι τόσο απλά, όσο τα έγραψες.
Θέλεις να δαπανήσεις ένα ποσό για εξοπλισμό χωρίς να γνωρίζεις ούτε τα στοιχειώδη.
Εγώ θα σου πω ότι ασχολούμαι με την εικονοληψία 18 χρόνια, κάνοντας γάμους βαφτίσια και ότι άλλο μου ζητηθεί και ακόμα στο HD δεν έχω περάσει.
Συμφωνώντας απόλυτα με τα όσα σου έγραψε ο Billy the Kid εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι μπαίνοντας σε αυτό το χώρο, θα πρέπει να συμβιβαστείς και με κάποια αθέατα πράγματα που θα αλλάξουν την ζωή σου.
Ξεχνάς προσωπική ζωή για τους μήνες Σεπτέμβριο – Νοέμβριο, και μετά το Πάσχα – τέλος Ιουλίου……. Δεν υπάρχουν ποια Σαββατοκύριακα, για βόλτες και εκδρομές.
Βλέπεις λοιπόν ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα (ειδικά) στις μέρες μας, ο εξοπλισμός και όσα πολύ σωστά σου είπαν ποιο πάνω τα παιδιά.
Συγνώμη αν ξέφυγα λίγο γιατί εσύ για εξοπλισμό ρώτησες, μα θα πρέπει να τα δεις όλα πριν ξοδέψεις μια περιουσία, και μετά πελαγώσεις.
Καλώς ήλθες, καλή διαμονή να έχεις.