Βοήθεια για επιλογή player

paiktaras

Senior Member
Εχω στο σαλόνι μία sam UE5500 kai ένα παλιό home theater HTS3115/12 της philips, το θέμα μου λοιπόν είναι ότι ο player πλέον δεν με καλύπτει γιατί δεν παίζει mkv κλπ, 3d δεν με ενδιαφέρει μιας και την Tv δεν πρόκειται για την επόμενη 5ετία + να την αλλάξω, αλλά δεν είμαι διατεθημένος να ξηλώσω τα ηχεία γιατί έχουν μπει μέσα στο γύψινο του ταβανιού τα καλώδια πολύ προσεκτικά και ωραία συν ότι και τα χρήματα είναι λίγα που σκέφτομαι να διαθέσω.
Επίσης ο player της Tv ενώ παίζει τα πάντα από αρχεία δεν έχω την δυνατότητα να τα βγάλω ήχο 5.1 στα ηχεία επειδή ο player του home δεν έχει οπτική έξοδο παρά μόνο hdmi
Ψάχνω λοιπόν να μου προτείνετε κάτι σωστό και αξιοπρεπές και αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει με τον τρόπο σύνδεσης γιατί τα ηχεία έχουν κάτι περίεργα κλίπς που κουμπώνουνhttp://download.p4c.philips.com/sca/sca/100831/100831041207_39858.gif (λογικά θα θέλουν κόψιμο αυτά τα κλιπς και τοποθέτηση νέων ).
Eλπίζω να έγινα κατανοητός και να μην έχω ανοίξει το θέμα σε λάθος topic :) :)
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,112
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Τα κλιπ τα αφαιρείς και συνδέεις απ' ευθείας τα καλώδια. Βασικά χρειάζεσαι έναν καινούργιο A/V Receiver για να συνδέσεις την οπτική έξοδο της τηλεόρασής σου και τα υπάρχοντα ηχεία πάνω σε αυτόν. Επίσης το υπογούφερ του συστήματος αυτού δεν μπορεί να συνδεθεί πάνω στον νέο ενισχυτή διότι δεν είναι ενεργό, θα χρειαστείς δηλαδή και νέο υπογούφερ.
 

paiktaras

Senior Member
Ευχαριστω για την απαντηση Κωστα,
εχεις να μου προτεινεις κατι για αυτα τα δυο κομματια σε χαμηλο κοστος αλλα με καποια τεχνικη αξιοπρεπεια;
 

paiktaras

Senior Member
Eπανερχομαι στο θέμα και μετά από την πολύτιμη βοήθεια του kblachos για το τι ´´κομμάτια´´ χρειάζομαι, ψάχνοντας στην αγορά των μεταχειρισμένων μιας και τα οικονομικά μου δεν είναι και στην καλύτερη φάση, βρήκα αυτό το sub ´´Eltax Atomic A10'', έχει κάποιος άποψη περί τίνος πρόκειται?
Συνεχίζω να ψάχνω για ενισχυτή αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι