Βόρειοι & Νότιοι

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
avclub1northsouth.jpgΒόρειοι και Νότιοι
Μέρος 1o
North and South

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 1985
Σκηνοθεσία : Ρίτσαρντ Χέφρον
Πρωταγωνιστούν: Ντέηβιντ Καραντάιν , Τζιν Σίμονς , Πάτρικ Σουέιζι
Διάρκειαπρωτου μέρους : 537'
Εικόνα : 1.33:1
Ήχος: mono

Η γνωστή τηλεοπτική σειρά που έκανε θραύση στη δεκαετία του 80 έρχεται τώρα σε boxτων 3ων DVD . Ακολουθούν άλλα 2 μέρη για να ολοκληρωθεί το τηλεοπτικό έπος .


Ο ένας είναι από βιομηχανική οικογένεια του Βορρά , ο άλλος από μια αγροτική οικογένεια του Νότου. Είναι απόφοιτοι του Γουέστ Ποϊντ και χάρη στην τόλμη και την πίστη τους στην πατρίδα κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα από τον Μεξικανό – Αμερικανικό πόλεμο. Οι Δεσμοί όμως της φιλίας τους, θα δοκιμαστούν. Τα ζητήματα μεταξύ Βορρά και Νότου είναι ικανά να διαλύσουν και τη πιο ισχυρή φιλία.
Το επιτυχημένο βιβλίο του Τζον Τζέικ που εξιστορεί τη περίοδο πριν τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, μεταφέρεται στην οθόνη σε μια εξαιρετική μίνι-σειρά από τον βραβευμένο παραγωγό Ντέιβιντ Λ. Γουόλπερ. Συνολικά, 140 ηθοποιοί, πλούσιο πρόσθετο υλικό, 100 εργάτες παραγωγής, 8.700 κουστούμια και 15.000 σετ διακόσμησης καθώς και χειρονακτική εργασία συνετέλεσαν στην δημιουργία της συλλογής αυτής. Μετά από πέντε μήνες γυρίσματα σε πέντε διαφορετικές πολιτείες το συναρπαστικό αυτό δράμα ήρθε στη ζωή.

 
Last edited by a moderator:

Andreas Stefanakis

Established Member
5 July 2006
157
Re: Βόρειοι Και Νότιοι

πολύ αξιόλογη σειρά αν και αυτόν τον Πάτρικ Σουέιζι δεν τον χόνεψα ποτέ.
Ντέιβιντ Καραντάιν κλασικός και πολύ καλός.
 

cartmangr

New member
14 July 2006
28
Behind You!
Re: Βόρειοι Και Νότιοι

Πολύ καλή. Θυμήθηκα τα νιάτα μου όταν την έδειξε τη ελληνική TV, κι έτρεχα σπίτι να τη δω. Πριν ένα μήνα περίπου την αγόρασα (Βοοκ 1 και 2) από το Βέλγιο, με ελληνικούς υπότιτλους, γύρω στα 55 ευρώ τα 6 dvd.
 
Last edited: