XBOX 360 HD DVD ΕΦΤΑΣΕ!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ

Established Member
19 June 2006
258
Σήμερα το παρέλαβα από το ταχυδρομείο και πλέον είμαι καλυμένος και από τα δύο στρατόπεδα (PS3 - HD DVD) υψηλής ευκρίνειας.:award:
Ήρθε μαζί με το HD DVD του KING KONG (το έχω διπλό αφού το είχα αγοράσει προ καιρού, οπότε το ένα θα πάει δώρο στον ξάδερφο) και το REMOTE CONTROL που έχει βάλει η μαμά εταιρία μέσα στην συσκευασία για τον σωστό χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Μη ρωτάτε βέβαια για εντυπώσεις αφού ακόμα είμαι στη δουλειά...τα πρώτα τεστ θα γίνουν το βραδάκι στον ...θαμπό και ταπεινό PEARL μου...:violent-smiley-030:
Αγοράστηκε από γνωστό Αγγλικό διαδικτυακό κατάστημα (είχε γίνει προπαραγγελία από τις 8 Νοεμβρίου) αλλά η έκπληξη μου ήταν όταν το άνοιξα η ένδειξη US ONLY!!! (Λέτε η πρώτη φουρνιά να ήρθε από τις ΗΠΑ για αυτό και υπάρχει έλλειψη παντού στην Ευρωπαίκή αγορά; Και η πρίζα του είναι Αμερικάνικου τύπου, όμως δέχεται κανονικά το ρεύμα μας αφού το τροφοδοτικό του λέει 100-240V, οπότε με ένα ανταπτοράκι (που έτσι κι αλλιώς θα το αγόραζα αν ερχόταν με το γνωστό Αγγλικό φις) του 1 Ευρώ μπορεί να παίξει μια χαρά.
Εγώ πάντως από αυτή την εξέλιξη γλύτωσα και αυτό το Ευρώ αφού είχα κάνει ειδική παραγγελία ένα 1000W STEPDOWN CONVERTER για αμερικάνικο ρεύμα για το PS3 μου με τρείς εξόδους τροφοδοσίας οπότε τα δύο φορμά θα κουμπώσουν δίπλα δίπλα και θα κάνουν πιστεύω καλή παρέα.:ernaehrung004:
Φυσικά να σημειώσω ότι είναι REGION FREE όπως όλα τα HD DVD PLAYERS οπότε παίζει τα δισκάκια από όλο τον κόσμο χωρίς πρόβλημα.
Περισσότερα το βραδάκι γιατί αυτό τον καιρό έχω πήξει...
 

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,406
Athens
PS3... ΧΒΟΧ-HD... Pearl... Το κρασι ειναι παλιο και το χαβιαρι μαύρισε...

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Να τα χαιρεσαι Γιωργο και αναμενουμε συγκριτικο HD-BD στον Pearl με αναλυτικη περιγραφη και φωτο βεβαια
 

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,646
καλοριζικα φιλε ...φερτα καμια βολτα απο Αθηνα αμα ανεβεις!!!
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ

Established Member
19 June 2006
258
καλοριζικα φιλε ...φερτα καμια βολτα απο Αθηνα αμα ανεβεις!!!

Για τον PEARL δεν το συζητώ (άλλωστε ας είναι καλά ο Τάκης και ο Γιάννης που τον έχουν) αλλά το PS3 και το XBOX HD DVD δεν είναι άσχημη ιδέα να μ' ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο που θα ανέβω Αθήνα. Έτσι για μια κόντρα στα ίσια που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας και που μπορεί να βοηθήσει πολλούς αγοραστές.
Πλάκα πλάκα το πρότεινα το μεσημέρι ο ίδιος στον Μανώλη Καστρουνή που μιλάγαμε στο τηλέφωνο, οπότε για οργανωθείτε και πείτε μου...
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ

Established Member
19 June 2006
258
Όχι αυτοί οι %#$%^&* μου ακύρωσαν την προπαραγγελία με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούσαν να πληρωθούν από την κάρτα μου!!! Βλακείες φυσικά γιατί έβαλα μια άλλη παραγγελία την επομένη στο ίδιο περίπου ποσό με το VIVA PINATA και κάποια BLU RAY και ήδη παρέλαβα το πρώτο δισκάκι. Χωρίς στο μεταξύ να καταθέσω κάποιο ποσό στην κάρτα μου φυσικά...που δήθεν δεν τους πλήρωνε!!!
Μάλλον δεν τους έδωσε η MICROSOFT κομμάτια να καλύψουν τη ζήτηση (και θυμάσαι πότε λέγαμε ότι το παράγγειλα ...την πρώτη κιόλας μέρα που δέχονταν προπαραγγελίες!).
Τέλος πάντων με έσωσε ένα δεύτερο κομμάτι που είχα προπαραγγείλει να το κάνω δώρο στον ξάδερφο μου για τη γιορτή του (τώρα φυσικά το δώρο μου θα αλλάξει) από το AMAZON το οποίο είχε τα κότσια να μη δέχεται άλλες προπαραγγελίες από την πρώτη εβδομάδα κιόλας. Οι άλλοι %$#$@&* ακόμα το τάζουν στην σελίδα τους...
Φυσικά μετά από αυτό θα με χάσουν οριστικά από πελάτη τους...το ίδιο και σένα Τάσο νομίζω...Πάντως δεν θα τους άρεσε αυτό αν ήξεραν τι αγοράζουμε εμείς οι δύο...