ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

GOLTZHS9

New member
11 April 2012
24
Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Πως μπορεί να ξέρει κάποιος (αν μπορεί βέβαια) από τις περιγραφές των διαφόρων μοντέλων τηλεοράσεων που βλέπει και διαβάζει είτε στα επίσημα sites των εταιριών, είτε σε αυτά των καταστημάτων, ποιούς υπότιτλους ταινιών υποστηρίζει η κάθε μία; Χίλια συγνώμη για την άγνοιά μου, ή αν το θέμα έχει καλυφθεί σε κάποιο άλλο νήμα, και το ρωτάω αυτό γιατί όλο διαβάζω στα sites για : avi, mkv, mp4, divx κλπ και ένα σωρό άλλα , αλλά αυτά δεν είναι αρχεία εικόνας; Περιλαμβάνουν και αντίστοιχους υπότιτλους δηλαδή; και αν ναι ποιούς; Το ρωτάω εδώ διότι σκοπεύω να αγοράσω καινούρια tv και με ενδιαφέρει το θέμα. Ευχαριστώ πολύ.
 

manmayer

Senior Member
4 March 2012
315
Οι υπότιτλοι είναι θέμα media player της κάθε τηλεόρασης άν δηλαδή υποστηρίζει και διαβάζει εξωτερικούς srt ή πρέπει να τους ενσωματώνεις στην ταινία ο ίδιος. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι μάλλον οι τελευταίες samsung και lg εχουν ενσωματωμένο media player που διαβάζει srt υπότιτλους αλλά αυτό το λέω με μεγάλη επιφύλαξη. Μάλλον θα πρέπει να το τσεκάρεις ο ίδιος με έναν usb στικάκι πριν αγοράσεις την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει.
 

skysound

Supreme Member
28 January 2007
6,128
Θεσσαλονίκη
Και στα manuals δεν ειναι απιθανο να τα βρεις.
Στο manual της δικης μου Samsung π.χ.
περιεχει τη λιστα υποστηριζομενων υποτιτλων
(Supported Subtitle Formats)
 

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
βαλε το mkvtoolnix και δες αν ειναι ξεχωριστοι τους ξετσεκαρεις και φτιχνεις νεο αρχειο αλλα mkv που παιζει σε περισσοτερες πηγες απο το mp4
 

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
Δεν μπορεις να κανεις τιποτα να βρεις ξανα την ταινια χωρις υποτιτλους