Vodafone TV

Αυτοί που τρέχουν τη Vodafone στην Ελλάδα, έχουν αυτό που είναι γνωστό ως το σύνδρομο του σουβλατζίδικου. Στην αρχή κάνει το μπάμ και τα σουβλάκια είναι νόστιμα και οι τιμές καλές, μέχρι που αποφασίζουν να βγάλουν κέρδος σε βάρος της ποιότητας του κυρίως προϊόντος, με το σουβλάκι να γίνεται όλο και χειρότερο. Για όσο καιρό στη μνήμη του κόσμου το brandname είναι συνδεμένο με την πρωταρχική ποιότητα, το σουβλατζίδικο μένει ανοιχτό αλλά οι πωλήσεις πέφτουν. Από ένα σημείο και μετά, παρά τα καμπανάκια, η ποιότητα εξακολουθεί να μην έχει σχέση με αυτό που ήταν πριν, και στο τέλος το σουβλατζίδικο κλείνει.

Πέρα από το Disney+ που θα το καταντήσουν μια απλή κουρελού, αυτό το HBO είναι σαν ξεχασμένο ρούχο στην ντουλάπα που το έχει φάει ο σκώρος. Χθες ανακάλυψα μια νέα ταινία που ανέβασαν και λέω ώπα... αυτό συμβαίνει πιο σπάνια κι από ολική έκλειψη ηλίου, κάτσε να τη δω. Σε αγνο παρθένο στέρεο φυσικά, για πιο πολλά κανάλια όποιος θέλει ας πάει Βενετία... .
 
Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, που υπήρξα -για πρώτη φορά- συνδρομητής,
σε ιντερνετική τηλεόραση (τα NovaSports στην Vodafone TV)!
Με το που "έφυγαν" τ' αθλητικά, "αριβεντέρσι"!!!
Κράτησα την τηλεφωνική μου, σύνδεση,
στη Vodafone (από την Cyta, που είχε εξαγοράσει, τότε),
μέχρι σήμερα!!!
 
Εγώ από την άλλη εδώ και καιρό χρησιμοποιώ πλέον το box αποκλειστικά και μόνο για την παρακολούθηση ιντερνετικών καναλιών στα οποία όλο και κάτι ενδιαφέρον θα βρεις να δεις!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: venejo
Μετά από 3 χρόνια συνδρομή στο Vodafone tv και Παρόλου που έγινε η αύξηση 2 ευρώ από 08-07-25 ακόμα ο λογαριασμός ειναι disney premium και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή μια και βλέπω ακόμα της σειρές και της ταινίες που έβλεπα 4κ

Τους έχω κάνει αίτημα σαν παλιός συνδρομητής ότι δέχομαι την αύξηση αρκεί να μείνει το Disney premium όπως είναι οπότε θα δούμε.
 

Attachments

  • Screenshot 2025-07-14 214658.png
    Screenshot 2025-07-14 214658.png
    681.1 KB · Views: 28
  • Screenshot 2025-07-14 220102.png
    Screenshot 2025-07-14 220102.png
    25.7 KB · Views: 27
Μετά από 3 χρόνια συνδρομή στο Vodafone tv και Παρόλου που έγινε η αύξηση 2 ευρώ από 08-07-25 ακόμα ο λογαριασμός ειναι disney premium και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή μια και βλέπω ακόμα της σειρές και της ταινίες που έβλεπα 4κ

Τους έχω κάνει αίτημα σαν παλιός συνδρομητής ότι δέχομαι την αύξηση αρκεί να μείνει το Disney premium όπως είναι οπότε θα δούμε.
Κάπου έχουν χάσει την μπάλα. Και ο δικός μού παραμένει premium και δεν είχα καμία επικοινωνία ( ούτε είμαι παλιός συνδρομητής). Σιγά σιγά θα τα κόψουν
 
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ