0ΕΠΕΙΓΟΝ: TV PLASMA LG 50PV350 ή TV LCD SAMSUNG LE46B750

davelos

New member
20 February 2011
10
ΠΑΙΔΙΑ PLEASE HELP! ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ TV: PLASMA LG 50PV350 ή TV LCD SAMSUNG LE46B750. Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ 580 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ 650 ΕΥΡΩ. Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ TV,MOVIES,GAMING.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Re: Απάντηση: 0ΕΠΕΙΓΟΝ: TV PLASMA LG 50PV350 ή TV LCD SAMSUNG LE46B750

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ STOCK! GAMING ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ...ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Από ότι θυμάμαι πάντως το lag στην B650 (μάλλον και στην Β750) ήταν αρκετά μεγάλο (100 ms). Εν πάση περιπτώση πάρε καλύτερα την PV350.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VALUE FOR MONEY Ή..? ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:fahne90:

Last edited:
Σαν εικονα και εγω ψηφιζω την PV350 αλλα πρεπει να προσεχεις τις στατικες εικονες των παιχνιδιων (χαρτες , πυρομαχικα κτλ).

σας ευχαριστω πολυ!μολις την παρείγγηλα!να ειστε καλα για την βοηθεια σας!

Αν πιο πανω εννοεις gaming μια ωρα την ημερα, τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εγω χτυπαω απο τρεις εως πεντε ωρες καθε ημερα.
Ομως να μην την σβηνεις αμεσως μετα.
Να την αφηνεις να παιζει κανα μισαωρο σε τηλεοπτικο για να ξεπλενει τα αποτυπωματα.
Μην ξεχασεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου στο νημα μας.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=78188
Αντε να μαζευομαστε.

Last edited:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 1ΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...