Άμα ψάξεις, βρίσκεις...Να αξίζανε και μερικές καλά θα ήτανε. Πόσες από τις εφαρμογές αυτές είναι πραγματικά χρήσιμες? Οι περισσότερες κάνουν ένα τίποτα αλλά το κάνουνε εντυπωσιακά. Μέχρι να καταφέρουνε να βγάλουν εφαρμογές εφάμιλες των WM6 έχουμε πολύ καιρό. Ωραίο gadget το iphone αλλά gadget.
Ασ ειναι καλα το appshare με το installous...
Να αξίζανε και μερικές καλά θα ήτανε. Πόσες από τις εφαρμογές αυτές είναι πραγματικά χρήσιμες? Οι περισσότερες κάνουν ένα τίποτα αλλά το κάνουνε εντυπωσιακά. Μέχρι να καταφέρουνε να βγάλουν εφαρμογές εφάμιλες των WM6 έχουμε πολύ καιρό. Ωραίο gadget το iphone αλλά gadget.
Άμα ψάξεις, βρίσκεις...![]()
Για να ισχυριζεσαι κατι τετοιο, υποθετω οτι τις εχεις δοκιμασει ολες ή τουλαχιστον τις περισσοτερες (ειναι καποιες χιλιαδες και αυτες αν δεν απατώμαι)..
Και το τι ειναι χρησιμο ειναι σχετικο: Για καποιον μια διασκεδαστικη εφαρμογη εχει την προφανη χρησιμοτητα: να διασκεδασει!
Εγω προσωπικα δεν δινω βαση τοσο στις χαζοχαρουμενες εφαρμογες, οσο σε αυτες που μου δινουν πληροφοριες και κανουν την ζωη μου ευκολη.
Απο τετοιες εχω βρει παρα πολλες στο Appstore και εσυ, αν εχεις iphone, θα τις βρεις πολυ ευκολα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.