10 Coolest New Headphone Products from Rocky Mountain Audio Fest

Τι αααχ, έχεις ένα κάρο ακουστικά (συμπεριλαμβανομένων των Κ1000) βουβάλια, μικρούς κύβους και δεν συμαζεύεται... η πλεονεξία είναι κακό πράγμα...

σε πειράζω... άκου ποιός μίλησε...:flipout:-bye-

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι από τα 11 ζήτημα να μου είναι αδιάφορα 3-4

μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση (μπορει να κανω και λαθος) οτι ενω αμφοτεροι εχετε πολυ σοβαρα ακουστικα χωλαινετε καπως στην οδηγηση. και αντι να σκεφτεστε μια λυση που θα δωσει τελος σε αυτο το "προβλαματακι" κοιτατε και αλλα ακουστικα.

τωρα μιλαω εγω που αν ειχα τα χρηματα θα ειχα και 30 κεφαλες για τα πικαπ..

Έχουμε καλή οδήγηση σε τάξη Α Πάνο, απλά δεν είναι χαιεντάδικη...

Σίγουρα στο μέλλον θα το κοιτάξω, άλλωστε σου έχω πει ότι πολύ θα ήθελα έναν ενισχυτή ακουστικών με 300Β (ιδιαίτερα μετά που άκουσα τον δικό σου) αλλά εντελώς αθόρυβο... υπάρχει και πόσο κάνει?

δεν ξερω ουτε το 1/10 απο αυτα που ξερεις εσυ για ακουστικα, οποτε δεν μπορω να προτεινω μοντελλα ενισχυτων, αλλα αν ειχα τα δικα σου θα το σκεφτομουν σοβαρα να το ψαξω για τοπ οδηγηση αντι για αλλο ενα (καλο, δεν λεω) ζευγαρι ακουστικων.

γιατι καλες και οι 10 κεφαλες πικαπ αλλα χωρις σωστο φωνο δεν περνεις πισω τα δεοντα.

Σιγά σιγά Πάνο,... με ένα ζευγάρι δεν έχει πολύ γούστο όμως... είναι όπως οι κεφαλές, πολύ σωστά το είπες... αλλά ακόμα και αν δεν έχεις το καλύτερο φόνο, δεν θα χτυπήσεις την καλή την κεφαλή... ώστε να την ξανανακαλύψεις όταν πάρεις το καλύτερο φόνο? νομίζω? -bye-

δεν ξερω ουτε το 1/10 απο αυτα που ξερεις εσυ για ακουστικα, οποτε δεν μπορω να προτεινω μοντελλα ενισχυτων, αλλα αν ειχα τα δικα σου θα το σκεφτομουν σοβαρα να το ψαξω για τοπ οδηγηση αντι για αλλο ενα (καλο, δεν λεω) ζευγαρι ακουστικων.

γιατι καλες και οι 10 κεφαλες πικαπ αλλα χωρις σωστο φωνο δεν περνεις πισω τα δεοντα.
Η χαρά να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα είναι μέρος του παιγνιδιού, πως να γίνει! :nounder:

Πάντως ο παραλληλισμός με τις κεφαλές είναι εν μέρει μόνο σωστός. Από τις κεφαλές ζητάμε ένα μόνο πράγμα: να διαβάζουν καλά και σωστά τους δίσκους. Από τα ακουστικά ζητάμε πολύ περισσότερα. Να παίζουν καλά (ότι κι' αν σημαίνει αυτό) και επίσης: Να ταιριάζουν με περισσότερες πηγές, να κάθονται καλά στ' αυτιά και στο κεφάλι μας, να είναι ξεκούραστα, να είναι κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κλπ. Ψάχνουμε δηλαδή για πολύ περισσότερα και μάλιστα αντιφατικά μεταξύ τους.
Εδώ βρίσκεται και η γοητεία της αναζήτησης! :operator:

Δλδ οι κεφαλες αρκει να διαβαζουν σωστα χωρις να παιζουν καλα, χωρις να ταιριαζουν με βραχιωνες και φωνο ? μια απο τα ιδια ειναι και οι κεφαλες, γιαυτο και οσοι ακουνε συστηματικα με πικαπ εχουν παραπανω απο 1.

απο γοητεια αναζητησης δε, εκει και αν γινετε χαμος. καθοτι στην αγορα υπαρχουν 100δες κεφαλες και με πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα..

τες παν, το νημα δεν ειναι για τον παραλληλισμο κεφαλων και ακουστικων, εγω το εγραψα γιατι κατα βαθος συμπασχω με τον τροπο μου, απλα θα χτυπαγα ενα δυνατο ενισχυτη για να κλεισω με αυτο και μετα, ισως,αλλο ενα ζευγαρι ακουστικα.

σας αφηνω λοιπον για να μην χαλαω και την ροη του νηματος