100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,256
Λιβαδειά

2i28k2f.jpg

Για 3 μέρες μόνο, Παρασκευή 16/01, Σάββατο 17/01 και Κυριακή 18/01, μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το
δικό σας υπολογιστή Mac με έκπτωση 100 & 24 άτοκες δόσεις, από τα καταστήματα των συνεργαζόμενων
αλυσίδων λιανικής καθώς και από τα καταστήματα των Apple Premium Reseller.

(Η προσφορά δεν ισχύει για iPhone/iPad)

Εγώ τη εκμεταλλεύτηκα την προσφορά χτες.
Από καιρό ήθελα ένα mac book pro.
Πήρα το 15 retina 256 FDD!
Πολύ γρήγορο!!!

Και εγώ ΥΤ ο σκέφτηκα για αγορά ενός imac ή ενός mac book pro αλλά ακόμη και με τα 100 ευρώ μείον μου φάνηκαν πολλά τα 1300+ ευρώ που χρειάζονται.
Χρήστο καλοδούλευτο.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Ναι είναι ακριβά τα apple κατά την αγορά τους, όμως αν σκεφτείς πόσο θα σου κρατήσουν τελικά έρχονται πιο φτηνά.
Τι mac που έχω από τον Ιούνιο 2009, λειτουργεί ακόμη όπως την πρώτη μέρα. Σε win κατασκευή, αποκλείεται να με είχε βγάλει τόσα χρόνια ένα μηχάνημα τόσο καλά και τόσο απροβλημάτιστα.

αποφασισα να μπω και εγω στο κλαμπ των macbook pro και χτυπησα το base 15αρι (ψηνομουν για 13.3 αλλα τεσπα) :firstprize:

Ξέρεις πως έγινε Γιάννη? τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.
Από καιρό ήθελα να πάρω, οπότε γιατί να μη γλίτωνα τα 100 ευρώ? :)
αν όχι προχθές, σε ένα ή δύο το πολύ μήνες θα το αγόραζα.

Στην δικια μου περιπτωση επαιξαν ρολο και οι ατοκες δοσεις, το ιδιο μηχανημα στο εξωτερικο ειχε -200, 300 ευρω περιπου αλλα...το σιγα σιγα σου φαινεται αλλιως :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κανενα νημα για μεταβαση απο windows σε mac στο θεμα προγραμματων (rar, firewall, antivirus, mp3 player, κλπ) υπαρχει? η να ανοιξω νεο να ρωτησω :p

Re: Απάντηση: 100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

Πάντως χθες βράδυ που έψαξα λίγο όλες οι προσφορές είχαν εξαφανιστεί!!

Η προσφορά ίσχυε για 3 ημέρες μόνο.

Στην δικια μου περιπτωση επαιξαν ρολο και οι ατοκες δοσεις, το ιδιο μηχανημα στο εξωτερικο ειχε -200, 300 ευρω περιπου αλλα...το σιγα σιγα σου φαινεται αλλιως

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κανενα νημα για μεταβαση απο windows σε mac στο θεμα προγραμματων (rar, firewall, antivirus, mp3 player, κλπ) υπαρχει? η να ανοιξω νεο να ρωτησω

Για δες το Migration assistant: http://support.apple.com/en-us/ht4796

Και εγώ σήμερα ή αύριο θα το κάνω. Ανάλογα πότε θα βρω χρόνο.

το διαβασα..πιο πολυ εμενα με καινε οι αντιστοιχες εφαρμογες απο PC σε MAC...
πχ... winrar -> ?
winamp -> ?

κλπ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 100 ευρώ έκπτωση & 24 άτοκες δόσεις, σε όλους τους Mac

Η προσφορά ίσχυε για 3 ημέρες μόνο.

Μα αυτό λέω καλέ μας συντονιστή, χθες 18 του μήνα, η προσφορά θα έπρεπε να ισχύει κανονικά.
Το μεσημέρι που τσέκαρα οι προσφορές ίσχυαν, ενώ κατα τις 10 το βράδυ είχαν εξαφανιστεί απο όλα τα site.