11 σεπτέμβρη + Πεντάγωνο

μια ερωτηση εχω η πτηση 77 που ειναι? δηλαδη συμφωνω δεν ηταν το Boing 757 που επεσε εκει....το αεροπλανο κομπλε με πιλοτους πληρωμα και επιβατες που προσγειωθηκαν τελικα?
τους εφαγε η μαρμαγκα?

Εχει φτιαχτεί με βάση την ταινία Loose Change που μπορείτε να την δείτε σε τρία μέρη εδώ.

Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος για την συγκεκριμένη θεωρία με βίντεο εδώ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Απάντηση: Re: 11 σεπτέμβρη + Πεντάγωνο

μια ερωτηση εχω η πτηση 77 που ειναι? δηλαδη συμφωνω δεν ηταν το Boing 757 που επεσε εκει....το αεροπλανο κομπλε με πιλοτους πληρωμα και επιβατες που προσγειωθηκαν τελικα?
τους εφαγε η μαρμαγκα?
Υπήρξε ποτέ πτήση 77 ?????????
Προσωπικά αν με ρωτάτε θεωρώ όλη την 11η Σεπτεμβρίου ένα καλοστημένο θέατρο από την πλευρά της Αμερικάνικης κυβέρνησης προκειμένου να περάσουν τα έτοιμα!!! νομοσχέδια την ακριβώς επόμενη μέρα της επίθεσης. Δεν μπορώ βέβαια να το αποδείξω αλλά το πιστεύω.

Έλαμ ντες; Απάντηση μπορούμε να πάρουμε μόνο αν κάποιο συγγενείς κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τους δικούς τους.

πτηση λογικα υπηρξε,δεν μπορεις ευκολα να κατασκευασεις πτηση ,μιλαμε για 1000δες υπαλληλους και τουριστικους πρακτορες που γνωριζουν καθε αριθμο πτησεως και προορισμο

Στα βίντεο που σας παράθεσα τα λινκς υπάρχουν εξηγήσεις για όλα αυτά που αναρωτιέστε, πάντοτε όπως το βλέπουν οι δημιουργοί της. Υπάρχει όμως όπως είπα και ο αντίλογος... το άλλο βίντεο. Ποιον να πιστέψεις;

Το θεμα αυτο εχει ξανασυζητηθει και αξιζει να ανατρεξετε το AVclub Cafe να το βρειτε. Δεν θα πιστευετε στα ματια σας. Τα παντα ητανε προσχεδιασμενα απο την κυβερνηση. Και οσο για τους Twin Towers ητανε μια περιπτωση ελεγχομενης εκρηξης. Και να ολα αυτα σας φαινονται απιστευτα ψαξτε λιγο στο internet (Twin Towers Controled Demolition)

Απάντηση: Re: 11 σεπτέμβρη + Πεντάγωνο

πτηση λογικα υπηρξε,δεν μπορεις ευκολα να κατασκευασεις πτηση ,μιλαμε για 1000δες υπαλληλους και τουριστικους πρακτορες που γνωριζουν καθε αριθμο πτησεως και προορισμο
Επειδή ο πατέρας μου δούλευε στην ΟΑ, πράγματι με μια πτήση ασχολούνται χχχ άτομα αλλά ποιος ελέγχει ποια πτήση πέταξε κ ποιά όχι ????
Τέλος πάντων, διατηρώ προσωπικά πάρα πολλές επιφυλάξεις....